Geneva 2008: Renault Twingo RS, noi informatii

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.03.2008
Odata cu lansarea noului Twingo RS la Geneva, Renault a oferit publicului noi informatii si imagini.

Esential

13.000 de unitati a livrat anul trecut divizia Renault Sport.
133 de cai putere dezvolta Renault Twingo RS.
160 de Nm este cuplul maxim al noului Twingo RS.

Odata cu lansarea oficiala a noului Twingo RS, Renault a oferit publicului un nou set de imagini si informatii oficiale.

Cea mai nervoasa versiune Twingo va beneficia de serviciile unui propulsor de 1.6 litri 16 valve, pregatit de Renault Sport Tehnologies, capabil sa dezvolte 133 de cai putere la 6750 de rpm. Cuplul maxim este si el destul de mare, de aproape 160 Nm la 4400 de turatii.

Noul aport de putere este tinut in frau multumita unui nou pachet de suspensii MacPherson cu brate din aluminiu. Pentru o mai buna stabilitate, inginerii Renault au echipat modelul cu jante din aluminiu de 17 inch si pneuri de 195/40 R17. Soferii care cauta senzatii tari pot dezactiva in caz de nevoie sistemul ESP, de control al stabilitatii.

Cu noul model entry level, Renault Sport incearca sa obtina anul acest un nou record de vanzari, in 2007 divizia de performanta a frncezilor livrand 13.000 de exemplare in 40 de tari ale lumii. Anglia este piata numarul unu pentru vehiculele create de Renault Sport, urmata de Franta, Italia, Spania, Germania si Elvetia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru