GENEVA 2012 LIVE: BMW M6 şi Seria 6 Gran Coupe au adus strălucire bavarezilor

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
BMW a avut o desfăşurare impresionantă de forţe la standul său. Au defilat pe rând BMW M6, Seria 6 Gran Coupe, gama M Performance Automobiles precum şi faceliftul lui X6.

BMW s-a bucurat şi în acest an de un spaţiu expoziţional impresionant, potrivit pentru armata de premiere cu care germanii au decis să vină la salon. Bavarezii au pregătit noua gamă M Performance Automobiles, dar şi modele noi cum ar fi M6 şi Gran Coupe.

BMW M6 a primit un design impozant, la fel ca în cazul oricărui model dezvoltat de divizia Motorsport a constructorului din Munchen. Nemţii au echipat noul M6 cu un motor V8 twin-turbo cu injecţie directă, care oferă un cuplu maxim de 680 Nm atins între 1.500 şi 5.750 rotaţii pe minut şi 560 CP, oferiţi între 6.000 şi 7.000 de rotaţii pe minut. Accelerarea de la 0 la 100 km/h este realizată în 4.2 secunde, iar primul kilometru este parcurs în 21.9 secunde.

BMW Seria 6 Gran Coupe, primul coupe cu patru uşi din istoria mărcii din Munchen, a ajuns la Geneva şi va debuta pe piaţa din România la jumătatea acestui an. Toate versiunile lui BMW Seria 6 Gran Coupe se bucură de tehnologiile din gama EfficientDynamics şi sunt echipate cu un mod Eco Pro, care ajută şoferul să reducă consumul de carburant şi emisiile de CO2.

Gama M Performance a venit cu M550d, X6 M50d, X5 M50d şi hot-hatch-ul M135i.

Acesta din urmă, deşi nu este un M pur-sânge, va împărtăţi motorul şi cutia de viteze cu mai vechiul Seria 1 M Coupe, beneficiind însă de câteva modificări importante.

Nu în ultimul rând, vizitatorii standului BMW vor face cunoştinţă şi cu faceliftul operat în gama lui X6.

Comentarii (3)

  • superb.........
    toate bune si frumoase........mai putin X6........
    totusi sunt circumspect.......in privinta //M-urilor Diesel
    4 9
  • Seria 6 Grand Coupe arata superb, dupa parerea mea este mai frumos ca CLS si A7, are o tenta mai sportiva, mai agresiva. M6 nu prea ai ce sa comentezi perfecta desi nimic nu este nimic perfect. Seria 3 cu pachet M arata demential, o diferenta destul de mare fata un seria 3 simplu. Seria 5 M diesel, X6 M diesel arata fdoarte bine si performante pe masura. Seria 1 la fel este diferenta mare intre unul simplu si unul cu pachet M, arata foarte bine merita banutii. I8 deocamdata este un vis.
    4 1
  • Bmw
    Arta pura.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru