GENEVA 2012 LIVE: Dacia Lodgy este vedeta standului românesc

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2012
Automarket a ajuns astăzi la Geneva şi a vizitat standul Dacia. Se fac ultimele pregătiri şi repetiţii pentru debutul mondial al monovolumului românesc Lodgy.

Porţile Salonului Auto de la Geneva s-au deschis astăzi pentru câteva zeci de jurnalişti dornici să ia contact cu ultimele pregătiri. Noi ne-am numărat printre ei pentru că am vrut să vă introducem mai devreme şi în premieră în atmosfera celui mai cochet salon auto al anului.

Prima oprire a fost la standul Dacia. Multe pămătufuri, cârpe şi soluţii de curăţare, precum şi o armată de oameni curăţă exponatele. Lodgy stă ascuns sub o prelată de ochii ppublicului curios. Nu trece mult şi sunetiştii fac primele probe, iar în centrul standului îşi face apariţia omul care va introduce mâine în scenă monovolumul românesc.

Se fac planuri şi începe repetiţia. Prelatele de pe toate exemplarele Lodgy cad şi monovolumul românesc apare în centrul standului. Până şi noi suntem surprinşi de această dezvăluire neaşteptată. Realizăm că suntem fix în mijlocul ultimelor pregătiri.

Numărul artistic pregătit de Dacia este amuzant şi deopotrivă incitant, menit să evidenţieze cât mai bine versatilitatea şi spaţiul lui Lodgy.

Nu o să vă oferim informaţii despre spectacolul pe care l-au pus în scenă organizatorii pentru că ar însemna să le stricăm surpriza. Putem spune doar că va atrage cu siguranţă atenţia tuturor.

Alături de Lodgy, vedeta standului românesc cu aproape jumătate de suprafaţă ocupată, Dacia va expune şi maşina cu care a câştigat anul acesta Trophee Andros, precum şi Duster şi Sandero.

Comentarii (19)

  • CreativeMinds
    Adica muzicienii aia au incaput toti in masina cu instrumentele lor?? Bravo Dacia! Excelenta idee :)
    42 5
  • Ce masina idioata, ce urata e ! :|
    Big car, small wheels...
    22 83
  • @Lamborghini
    penibil
    21 de ani si minte de 13... probabil ca nici acum nu ti-ai dat jos de pe pereti posterele cu Murcielago :)
    77 7
  • @Lamborghini
    probabil nu stii carei categorii de soferi ii este adresata aceasta masina daca faci asemenea afirmatii. nu toata lumea isi permite un lamborghini
    31 4
  • Vad ca are ceva modele Dacia la Geneva :D e bine ca treptat treptat incepem sa iesim si noi in lume. Mie unu imi place lodgy , chair daca eu in aceasta clasa din care faca parte lodgy am un alt preferat , si anume chevrolet orlando. Oricum dacia incepe sa conteze si asta imi place
    22 5
  • @Eo
    Desi occidentalii sunt mari consumatori de monovolume, nu-ti prea inghit preferatul... cifrele de vanzari sunt extrem de anemice pt orlando (Franta, Germania, etc). E de asteptat ca Lodgy sa se vanda de 10 ori mai mult ca orlando. Automarket a facut niste estimari acum ceva timp.
    37 5
  • bah, masina asta seamana cu un CASALOT
    10 25
  • In occident o sa fie un hit. Are o "fata" tare simpatica masinuta.
    30 5
  • cristy09
    Texte, texte....sa vedem motorizarile, comportamentul in trafic si apoi mai comentam

    Mie mi-au atras atentia cele patru "sosete", puse hoteste pe toate patru rotile sa creada lumea ca e 4x4
    4 8
  • Nu am postere cu Lamborghini, nu am minte de 13 ani, am un loc de munca stabil, conduc o Dacie 1310, dar asta chiar e o masina urata...ca si restul Daciilor de sub tutela Renault.
    14 33
  • ?
    Probabil ca mi se pare mie, poate din cauza rotilor, dar chiar mi se pare foarte mare masina! Mi se pare doar mie?
    0 8
  • ionutz
    detalii
    observ din poze ca " dacia " a renunțat la butucul pentru deschiderea ușii pasagerului cu cheia ....sau ma insel ?????...
    oricum din poze mi se pare o masina ok... sa o vedem in teste si apoi mai vedem/mai comentam ... cat priveste motorizarile si performantele , cu siguranta se vor incadra in politicile deja stabilite de catre Dacia ( low cost )...
    p.s. sper sa schimbe macar calitatea stregatoarele , ca sunt de proasta calitate ( cel putin cele de pe Logan )
    2 7
  • grigore ureche
    O noua ghicitoare...
    ...ce reprezinta 2 Dacia Lodgy pe o autostrada?... O pereche de role...

    La cat par de masive, rotile alea sunt ridicol de mici...
    4 23
  • vom vedea
    Hai sa asteptam ce spun "criticii" de la salon.
    Cum este iar criza in Europa la vanzari, Lodgy ar putea fii putea sparge piata ca Sandero in 2009
    5 1
  • scenariu
    "Moama, cat prinde in bord? 200?! Aaa ce trabant! Si ce roti mici! E urata" :))

    Sa fim seriosi. Chiar asistam la comentariile unor copii de 13 ani, indiferent cat o contestati voi.

    Asta-i o masina de familie de segment low-cost, nu un bolid de zeci de mii de euro. Daca aveati experienta conducerii pe toate tipurile de drum in Romania, va gandeati de 2 ori inainte sa lansati aberatia cu -jante mai mari-. Jantele de dimensiuni mai mari implica un talon mai mic. Creste astfel riscul de zgariere / lovire a jantelor din aliaj (deloc ieftine) si scade confortul oferit pasagerilor.

    Pt userul "Lamborghini" se explica atitudinea. Are de maxim 3 ani permis si conduce o dacie 1310 la care nu i-a facut mai mult de 50.000km cu certitudine. @Lamborghini, taticule cat o sa mai acumulezi si tu experienta o sa-ti schimbi opinia. Pana atunci, ciocul mic si joc de glezne!
    24 1
  • @dst
    domnu dst am peste 100.000 de km in 3 ani, de 1 an lucrez in distributie, am condus peste 10 masini printre care audi a4, skoda superb, vw passat...(+5000 km fiecare), printre care si un logan...
    viziunea eu mi-am facut-o si nu o sa mi-o schimb, dacia este un renault mai ieftin si mai prost din punct de vedere calitativ

    Si sa luam un exemplu...de ce sa dau +15.000 euro pe un lodgy, cand pot sa imi iau la 15.000 un passat 2007-8 fie sedan sau variant cu maxim 50-60.000 km, aproape nou adica daca ti-l iei din germania...sincer
    te rog sa nu mai comentezi
    GUSTURILE NU SE DISCUTA
    sa te ajute Dumnezeu sa ai bani sa iti iei un Lodgy sa vad cat de incantat ai sa fii de el...
    4 7
  • @Lamborghini
    usor praslea cel voinic... ai 21 de ani... mai cresti
    5 0
  • Mioveni
    Romani...nu va puteti depasi conditia. Renault face o coaja, oribila si mai mult in realitate decat in poze, pune niste motoare cat se poate de proaste (50% din DCI-uri au problema comuna "injectoare+pompa de inalta presiune", cost pachet peste 3000 lei de-si face taranu' credit sa le plateasca) si le serveste pe tava fraierilor. Si voi o luati de buna, frumoasa, desteapta si devreme acasa. Dar cand va veni vremea sa se strice, mai devreme sau mai curand (ca, deh, tre' sa scoata si nenea Stroe bani cumva:D) atunci sa va vad.
    Numai bine si spor la cumparat noul model Lodgy-Dric.
    1 4
  • @Mioveni
    cultura auto zero
    spune-mi ce marca sustii ca sa-ti spun cine esti...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru