Salonul Auto de la Geneva 2013

Geneva 2013: Rolls-Royce anunţă lansarea unui nou model: Wraith

Publicat Vineri, 18.01.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 5
Geneva 2013: Rolls-Royce anunţă lansarea unui nou model: Wraith - Poza 1
"Cel mai puternic şi mai dinamic Rolls-Royce din istorie", aşa cum îl anunţă britanicii, va fi lansat în martie, la Salonul de la Geneva.

Wraith este numele perfect pentru noul nostru model.

Rolls-Royce
Comunicat oficial
Rolls-Royce a dezvăluit astăzi oficial, printr-un comunicat de presă însoţit de o fotografie-teaser, faptul că Salonul Auto de la Geneva va fi gazda unui nou model pe care constructorul britanic îl va lansa pe piaţă. Numele său oficial este Rolls-Royce Wraith şi este, conform primelor declaraţii ale oficialilor din Albion, "cel mai dinamic şi cel mai puternic Rolls din istorie". 

"Aşteptaţi-vă la cel mai îndrăzneţ design, la cifre radicale ale performanţei şi la cel mai puternic Rolls-Royce care a găzduit vreodată celebra statuetă Spirit of Ecstasy. Vom prezenta un model ale cărui puncte de plecare sunt luxul, rafinamentul şi exclusivitatea, elemente care au transformat Rolls-Royce în vârful absolut al luxului în ultimii 108 ani", anunţă reprezentanţii producătorului din Goodwood.

Wraith va sculpta viitorul mărcii Rolls-Royce şi va duce mai departe succesul modelelor Phantom şi Ghost, aducând noi clienţi pentru marcă.

Rolls-Royce
Comunicat oficial
Wraith nu este un nume nou în nomenclatura Rolls-Royce, acesta fiind utilizat ultima dată de producătorul de modele de lux în 1938. Folosit în limba engleză cu sensul de "vedenie, arătare", termenul Wraith este folosit pe noul model Rolls-Royce pentru a exprima "o forţă aproape imperceptibilă dar puternică, ceva rar, agil şi potent, o entitate care nu este legată de pământ". 

Rolls-Royce va prezenta presei mai multe detalii despre noul Wraith în cursul lunii februatie.

Modelul va debuta oficial în 5 martie cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmând să intre în posesia primilor clienţi în a doua jumătate a acestui an.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Rolls-Royce


Comentarii (5)

  • adica exista si potentiali clienti ai marcii care sunt mai bogat si mai exclusivisti decat actualii ?
    13 3
  • Posibil tintesc potentialii clienti ai Bugatti
    11 2
  • Ăștia mai știu altceva în afară de fantome ? doar atât au învățat ?
    11 17
  • Nu mai stiu nimic pt ca modelele lor sunt silentioase ca niste fantome, e normal ca s-au specializat pe modul "ghost" :)
    13 4
  • O sa fie Ghost coupe...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru