GENEVA LIVE: 5 exemplare Duster la standul Dacia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.03.2010
Dacia va expune maine la standul propriu, in prima zi de presa a Salonului de la Geneva, nu mai putin de cinci exemplare Duster.

La doua ore de la deschiderea oficiala a portilor pentru jurnalisti la Salonul de la Geneva, standul Dacia a fost populat cu cinci exemplare Duster, acestea urmand sa fie principalele atractii pentru vizitatorii salonului incepand de maine, atunci cand va incepe oficial prima zi completa de presa a Salonului elvetian.

Dupa ce acum doua ore am reusit sa fotografiem singurul exemplar Duster existent la acel moment in stand, avem mari sanse sa fim singurii jurnalisti care au prins momentul, in conditiile in care toate masinile sunt acum acoperite cu cearsafuri albe si vor ramana asa pana maine. Singura exceptie era reprezentata de un exemplar Duster alb pe care baietii care se ocupa cu partea tehnica a standului il pregateau pentru dezvelirea de maine.

Trebuie subliniat si faptul ca maine vom avea in fata cel mai mare stand Dacia din istoria participarilor marcii la saloanele auto. Pentru a putea sa faca loc in cele doua-trei sute de metri patrati tuturor exemplarelor Duster de care aveau nevoie, cei de la Dacia si-au si mutat standul, acesta fiind pentru prima data departe de cel al marcii Renault.

Dacia se afla in acest an intre Mitsubishi si Saab, pe o pozitie foarte buna pe harta salonului: intre doua dintre cele trei intrari principale in salon.

Evident, am fost nevoiti din nou sa trecem prin operatiunea de explicare a scopului pentru care facem fotografii, oamenii de ordine de la stand nefiind pusi in tema cu faptul ca astazi vorbim de asemenea de o zi de presa cat se poate de oficiala, singura diferenta fiind reprezentata de faptul ca jurnalistii au doar trei ore la dispozitie pentru a-si face treaba.

Comentarii (7)

  • duster
    Probabil au mutat la Geneva toata productia de Duster de pana acum :)
    8 20
  • Semtex
    @Automarket
    concurenta-i enervata la culme :)) am vazut mai devreme unu care-si rodea unghiile, probabil de la promotor

    Ontopic:
    probabil ca va exista si un Duster complet accesorizat de la Dacia.
    10 0
  • Fii designer ?
    saptamana asta nu e ' 'Fii Designer'' ?
    2 18
  • @Automarket
    Sa ne dati cat mai multe detalii de masina: dimensiuni roti, filtru de particule(daca are), butoane noi (4x4, hdc, esp), functii computer de bord (are consum instantaneu?), adancimea vadului de apa ( nu s-a specificat de Dacia) etc

    Multumim !
    5 0
  • Primul motor EURO 5 de la Dacia!
    DA! Exact cum ma asteptam... 1.5 dci 110 cp este EURO 5 :)
    3 0
  • Duster
    Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia: "Producem 100 Duster pe zi."
    3 0
  • RECORD Duster
    Organizatia internationala de certificare a recordurilor mondiale, World Records Academy, a desemnat Dacia Duster ca fiind cel mai accesibil SUV din lume !


    http://www.mediafax.ro/english/world-records-academy-designates-romanian-dacia-duster-most-affordable-suv-5715186/

    http://www.worldrecordsacademy.org/transport/most_affordable
    _SUV_Dacia_Duster_sets_world_record_101584.htm
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru