GENEVA LIVE: Noul A3 Concept, în centrul standului Audi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Audi a prezentat la standul propriu de la Geneva noul A3 Concept, prototipul din care se va naşte în maxim un an următoarea generaţie A3.

Standul de la Geneva al celor de la Audi a ieşit în evidenţă prin cele trei mari premiere ale brandului găzduite de Salonul elveţian.

În centrul scenei stă, evident, noul A3 Concept, prototipul din liniile căruia se va inspira viitoarea generaţie a compactei A3. Conceptul a fost construit în versiunea sedan în primă instanţă, această variantă de caroserie fiind şi cea expusă în standul de la salonul elveţian. Versiunea de serie va fi prezentată, cel mai probabil, în toamna acestui an, la Frankfurt, acolo unde vom vedea pentru prima dată şi varianta hatchback a modelului german. 

Celelalte premiere interesante scoase în faţă de Audi la Geneva sunt noua generaţie A6 - prezentată în prima fază în cadrul Salonului de la Detroit - şi Audi RS3, cea mai puternică versiune a actualei generaţiii A3.

foto | UP

 

Comentarii (10)

  • dar ce motiv ar avea sa faca un A4 si mai mic .... ii inteleg cu A6 si A8, au "clasa" bine definita... dar A3 era un hatch pana la urma... si ei il fac sedan..??
    6 8
  • @ unckle
    PIATA AMERICANA A CERUT AUDI A3 SEDAN
    Americanii nu apreciaza hatchback-urile, fiind mari iubitori de sedan-uri . Prin urmare, Audi a ascultat de cerintele publicului american si va oferi in 2012, Audi A3 Sedan, care sunt convins ca se va vinde bine la nivel global, nu numai in SUA .
    8 2
  • La A3 sedan au luat linia de design BMW, ma refer la partea laterala, o linie agresiva bine pronuntata. Un A3 ar insemna un concurent mult prea puternic pentru A4. Oricum sseamana prea mult intre ele.
    3 8
  • Firestarter
    Spate de Alfa 159
    Daca mai trag putin de linia stopurilor le va iesi in final un spate de Alfa 159. Au visat la design-ul Alfa vreo 20 de ani dupa care au inceput sa ia pe rand toti designerii care au lucrat pentru italieni. L-au adus pe Da Silva care a redesenat toata gama Audi iar acum au cumparat fix casa de design Giugiaro. Iar Giugiaro este semnatura regasita pe Alfa 159 si pe Brera. Pe de alta parte, imi place design-ul Audi insa marea mea problema este ca nu mai reusesc sa imi dau seama de diferentele dintre modele. A3 Concept este un A4 cu alte blocuri optice?
    2 9
  • @firestarter
    dar mito este fratinorul mai mic al giuliettei?ca nici eu nu prea imi dau seama dc ma uit din fata! atata timp cat un neamt a desenat 90% de masinile alfa (din ultimul deceniu) cred ca e prea putin important cine la ce producator e....e ca si cum ai spune ca un pilot nu are voie sa schimbe echipa pentru renume si bani!
    6 2
  • Nu critic.
    Doar constat ca este o foarte mare asemanare cu A4,in poza cu numarul 10.Hai cu negativele.
    5 5
  • Firestarter
    Diferentele dintre Mito si Giulietta sunt considerabil mai evidente decat cele dintre noul A3 si A4. Oricum, imi recunosc subiectivismul insa cu toate astea cred ca Audi a rafinat o linie de design care din pacate a devenit mult prea plictisitoare. Repet, imi place. Am studiat design de produs in facultate si apreciez aceste forme simple. Dar... tocmai pentru ca sunt niste linii regasite obsesiv pe toata gama de berline Audi, le fac sa isi piarda valoarea.
    6 7
  • vEDETI CUM ARATA STAFF-UL NEMTILOR? bARBATI LA 45-55 ANI FARA BURTA SI CEAFA CU NR. DE bULGARIA SI SUNT SEFI.... LA NOI....ALDE BERCEA MONDEALU' E REPREZENTATIV!+BOTURI...
    2 0
  • eroare firestarter
    Din cate stiu eu si cred ca stiu un pic mai bine decat tine (detin o alfa brera), Pininfarina e cea care a desenat alfa 159 si brera si in cam toate masinile din grupul fiat sunt desenate de Pininfarina.
    0 2
  • Firestarter
    @cristian123
    Daca deti o Brera atunci e cu atat mai grav sa nu stii ca a fost desenata de Giorgetto Giugiaro. Stii tu ceva insa mai ai de invatat despre masina ta pana sa ma poti contrazice. Pininfarina a desenat varianta Spider a modelului Brera. Pe de alta parte, Pininfarina nu este doar o casa de design ci si un producator de masini. Modelele Brera si Spider au fost produse de catre Alfa Romeo in fabrica Pininfarina. Pentru cultura ta generala, modelele Alfa din ultimii 20 de ani au fost desenate de Giugiaro, Pininfarina, Zagato sau Centro Stile. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modelul tau te invit pe alfaclub.ro ;)

    Referitor la A3 Concept. L-am vazut la Geneva live acum cateva zile. Este un A4 adresat celor care aveau alergie la cifra 4 asa ca l-au denumit A3. Lasand gluma la o parte, la cativa metrii de concept era si modelul A4 si sincer nu am reusit sa vad diferenta de dimensiuni.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru