Geneva LIVE: standul Lancia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.03.2008
Intregul stand Lancia s-a concentrat pe ultimul venit in gama italienilor: Delta, un hatchback de clasa.
a
Taguri: Lancia

Comentarii (4)

  • ma asteptam sa vad o lancia frumoasa :( e urata cu draci, stopurile gen ypsilon ,adik f urate ,daca nici prin design nu atrage... atunci ma tem ca vor da faliment in maxim 5 ani!
    0 0
  • Din contra! Cred ca Lancia va avea succes cu aces model... vrea intradevar sa reinvie povestea Lancia din anii '80 si asta cred ca e oarecum posibil. Oricum masina e frumoasa in comparatie cu restul modelelor din acest segment esti un pic mai cu stil decat restul, asa cum doreste constructorul italian sa fie la toate modelele sale.
    0 0
  • mailat
    e pe dreaq mai cu stil! si mie mi se pare urata (restul modelelor??? ia enumera-mi si mie acest rest urat si fara stil) , nu va invia nimic !e cea mai scufundata punte din "barca" numita fiat, oricum nu are cum sa ajunga la nivelul precedentului ..erau alte vremuri!
    0 0
  • lancia
    Chestie de gust... dar eleganta e indiscutabila. De Thesis ati auzit? E cea mai eleganta, comparabila cu Jaguar, da' romanu stie doar de Passat si Golf. Io zic ca e mai misto decat Audi A3, si sigur e mai ieftina cu vreo patru mii. In rest cu cine sa o compari la design?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru