GERMANIA: Mazda oferă o ediţie limitată a lui MX-5 - 30.000 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.07.2011
Clienţilor Mazda din Germania li se pune la dispoziţie o ediţie specială a lui MX-5, care costă 30.000 de euro. Doar 165 de unităţi Mazda MX-5 Karai vor fi construite.

Divizia europeană a Mazda a lansat o ediţie specială a lui MX-5 pe piaţa din Germania. Aceasta se numeşte Karai şi va fi construită în doar 165 de exemplare. Fiecare unitate are un preţ de pornire de 30.000 de euro şi este vopsită într-o nuanţă specială numită "Metal Green Metallic". Plafonul rigid al modelului este vopsit într-o nuanţă lucioasă de negru, asortată cu jantele din aliaj de 17 inch, şi este decapotabil.

La interior, Mazda MX-5 Karai este echipat cu un set de scaune sport Recaro, îmbrăcate în piele neagră şi Alcantara, cusute cu fir alb. Pedalele sport ale modelului sunt realizate din aluminiu, iar volanul a fost şi el îmbrăcat în piele şi cusut cu fir alb. Cei de la Mazda spun că toate elementele de la interior care sunt vopsite în mod normal în gri au fost vopsite într-o nuanţă lucioasă de negru, cel mai probabil un finisaj "piano black". Clienţii vor primi şi un ceas cu cadrane vopsite în nuanţa caroseriei.

Motorizarea este asigurată de o unitate otto cu patru cilindri în linie, care livrează 160 CP dintr-o cilindree de 2.0 litri. Opţional, clienţii Mazda pot să comande un pachet sport, care include un sistem de evacuare sport, o suspensie sport cu o gardă la sol redusă şi o serie de accesorii, cum ar fi adaptor USB şi iPod şi un set de covoraşe speciale.

Oficialii Mazda nu au specificat dacă vor oferi această ediţie limitată a lui MX-5 şi pe alte pieţe. Preţul de pornire al unui Mazda MX-5 Karai este de 30.000 de euro pe piaţa din Germania.

Via | Motori.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru