GM are 16 potentiali investitori pentru marca Saturn

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.06.2009
General Motors a anuntat ca are 16 potentiali investitori pentru marca Saturn. Compania americana vrea sa vanda marca Saturn pana la sfarsitul verii.

Oficialii General Motors au declarat ca au deja 16 potentiali investitori pentru marca Saturn. Numele potentialilor investitori nu au fost inca dezvaluite, dar General Motors ar putea vinde marca Saturn pana la sfarsitul acestui an. Noul proprietar al marcii Saturn va beneficia de o retea intreaga de dealeri si de cateva fabrici din Statele Unite ale Americii.

Desi General Motors are deja o lista lunga de potentiali investitori ai marcii Saturn, compania americana trebuie sa aleaga unul dintre acestia pana la sfarsitul lunii iulie. Daca GM nu va reusi sa gaseasca un nou proprietar pentru Saturn pana atunci, productia modelelor Saturn va fi oprita in August. In urma declaratiilor date de oficialii General Motors, producatorul american de automobile vrea sa incheie socotelile cu marca Saturn pana la sfarsitul anului. Daca Saturn nu va avea un nou proprietar pana atunci, GM va renunta definitiv la aceasta marca.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • China
    Go China, hai ca se poate.
    Cred ca si Magna ar intra pe fir, poate Fiat, vom vedea.
    Renault sta la colt, la fel VW.........vom vedea :)
    2 5
  • Anti LEE
    DA DA!
    16 potentiali,peste o luna 4 , apoi 1. Saturn ar trebui sa ajunga pe mana Fiat sau Renault. Fiat deoarece sa aiba deschidere daca cumpara Opel, pe piata americana. Iar renault sa mai vanda si ei pe la americani cateva Laguna sub brandul Saturn.
    2 2
  • vom vedea
    discutam peste 2-3 luni :)
    Nu uita, cine da banuti lichizi, ia tot.
    si cine-i are?
    poporul chinez :)
    2 4
  • Penske Automotive Group este noul proprietar Saturn
    Penske este unul dintre cei mai mari dealeri auto din SUA, fiind totodata si importatorul oficial Smart in SUA . Roger Penske, patronul grupului detine si o echipa in campionatul american Indy Car .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru