GM dezminte declararea falimentului

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.11.2008
Oficialii General Motors s-au grabit in a dezminti falimentul corporatiei americane.

In urma zvonurilor care anuntau declararea iminenta a falimentului a companiei GM, oficialii acesteia s-au grabit sa anunte contrariul. Oficialii General Motors au declarat ca, desi au luat in considerare declararea falimentului, acesta nu este planul lor principal.

Rick Wagoner si colegii sai se bazeaza pe sprijinul guvernului american, acesta fiind singura sansa de supravietuire a giganutului american. Aceste declaratii ar putea fi doar o modalitate de a atrage simpatia publicului pentru cele trei companii pentru a obtine sprijinul guvernului. Indiferent de situatia lor, companiile evita sa declare falimentul pentru a nu distruge imaginea companiei si increderea consumatorilor in produsele acesteia.

Daca oficialii GM ar recunoaste ca vor declara falimentul, vanzarea produselor sale va stagna. Totusi, unele companii au reusit sa treaca peste momentul in care au declarat falimentul si au vandut in continuare produsele sale. Reactia consumatorilor la o asemenea masura este inca incerta, deoarece nu oricine va plati intre 15.000 si 25.000 de dolari pentru un produs fabricat de o companie care s-ar putea sa nu mai existe in urmatoarele sase luni.

Via | WorldCarFans

 

Taguri: GM, General Motors

Comentarii (1)

  • zvoner
    raspandac?
    Nici un zvon se confirma pana nu este dezmintit oficial (de guvern, etc.)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru