GM isi da in judecata furnizorii pentru a produce Camaro

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 27.12.2008
General Motors isi va da furnizorii de piese in judecata pentru a putea produce modelul Camaro la timp.

General Motors a investit milioane de dolari in dezvoltarea si marketing-ul modelului Camaro. Productia acestui model ar fi trebuit sa inceapa in februarie 2009, dar planurile constructorului american risca sa fie dereglate de un furnizor de piese de interior.

Daca modelul Camaro nu va fi produs la timp, acesta va trage in jos dealerii GM si alti furnizori de piese care asteapta sa primeasca banii pentru piesele folosite la Camaro. Pentru a evita orice problema care ar duce la intarzieri in productia lui Chevrolet Camaro, General Motors va da in judecata compania Cadence Innovation, sub acuzatia de nerespectarea termenilor contractuali privind furnizarea pieselor de interior.

Oficialii GM cer predarea imediata a pieselor si echipamentelor necesare unui alt furnizor pentru a continua productia pieselor pentru Camaro. General Motors are nevoie de alt furnizor pana in data de 12 ianuarie pentru a putea incepe productia lui Camaro la timp. Chiar si o zi intrerupta in furnizarea anumitor piese va duce la oprirea asamblarii lui Camaro, ceea ce va duce afectarea actiunilor GM, precum si o lipsa de lichiditati a furnizorilor de piese care lucreaza cu producatorul american.

Situatia companiei Cadence nu este clara, deoarece compania americana a trimis actele necesare falimentului inca din luna august si a trimis si actele necesare lichidarii in decursul lunii trecute. General Motors nu isi poate permite ca un produs asa de important cum este Camaro sa nu fie produs si livrat la timp, deoarece acestia trebuie sa se redreseze cat se poate de repede din situatia actuala.

Via | LeftLane

Comentarii (1)

  • george
    WHICH PART OF "NO" YOU DON`T UNDERSTAND?
    Cat poate fi de greu sa intelegi ca amaratii aia sunt in faliment? Poate chiar din cauza lu` GM... Ma rog, intr-o oarecare masura e de inteles: GM trebuia sa dea faliment acu vreo 6 ani, dar, printr-o minune divina, au reusit sa scape...ceea ce nu se intampla cu aia mai mici si mai amarati...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru