GM lucreaza deja la viitoarele generatii ale lui Chevrolet Volt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.03.2009
Inginerii General Motors lucreaza deja la cea de-a doua si cea de-a treia generatie a lui Chevrolet Volt.

Desi GM nu a lansat inca Chevrolet Volt, inginerii americani lucreaza deja la cea de-a doua si cea de-a treia generatie a lui Volt. Motivul pentru care General Motors lucreaza cu doua generatii in avans este reducerea costurilor pe viitor. Aceasta practica este comuna in randul producatorilor de automobile, dar majoritatea se limiteaza la dezvoltarea urmatoarei generatii a modelelor proaspat lansate.

General Motors nu a anuntat inca pretul lui Chevrolet Volt, deoarece acest model va fi lansat in noiembrie 2010. Analistii industriei auto estimeaza ca pretul unui Chevrolet Volt va fi de circa 40.000 dolari. Beneficiile oferite de guvernul american vor reduce pretul cu cateva mii de dolari, dar acest lucru va reduce pretul lui Volt la nivelul de 30.000 dolari.

Prin dezvoltarea viitoarelor generatii ale modelului Volt, GM spera sa micsoreze pe cat posibil pretul viitoarelor modele. Directorii GM au declarat ca sunt constienti ca singura modalitate prin care vor putea face modelul Volt sa fie viabil pe piata este un pret mai redus.

Cu toate ca viitoarele generatii ale lui Chevrolet Volt vor primi imbunatatiri la toate capitolele, prioritatea GM este de a micsora bateriile lui Volt si de a face acest model mai ieftin, mai puternic si cat mai eficient.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • ce idioti...
    de-aia se plang tot timpul ca n-au bani! pana atunci o sa fie falimentati de mult!!! idiotii dreaq!
    0 0
  • Razvan
    Ciudati !!
    stirea asta ori e tradusa prost, ori demonstreaza cat de inteligent poate fi condusa o companie auto americana :
    - falimentul bate la usa, vand 4 masini pe an si linia de modele e destul de invechita si neecologica dar cum nici nu a fost macar lansat acest Volt, ei deja se gandesc nu la a doua generatie ci la - atentie - a 3-a !!! Estimand ciclul de viata al unei masini l 9 ani (facelift inclus) ei azi lucreaza la o masina ce se va vinde peste 27 de ani ?? Geeeeez ce ciudati !
    0 0
  • .....
    si eu sunt de parere cu ceea ce a spus EU sunt niste prosti dai dreq
    0 0
  • inteligenta
    Baieti nivelul vostru de inteligenta tinde catre "0", nelucrand in domeniu aveti tot dreptul sa debitati acel "0" despre care vorbeam.
    Dezvoltarea unui nou model nu insemna numai caroserie , dar pentru voi este deja prea mult.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru