GM recheama in service 1.5 milioane de vehicule

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.04.2009
General Motors va face o rechemare in service pentru 1.5 milioane de unitati produse intre 1997 si 2003 din cauza unei probleme de izolatie ce ar putea duce la un incendiu.

General Motors a intampinat o mica problema de imagine, producatorul american fiind nevoit sa faca un recall in service pentru 1.5 milioane de unitati. De parca problemele financiare ale companiei nu erau suficiente, GM va trebui sa repare si sa completeze izolatia la 1.497.516 vehicule.

Vehiculele afectate sunt fabricate intre anii 1997 si 2003 si apartin marcilor Chevrolet, Oldsmobile, Buick si Pontiac. Potentialul incendiu ar putea aparea in urma franarii puternice, din cauza faptului ca ar putea sa curga ulei pe galeria de evacuare.

Daca ar curge ulei pe galeria de evacuare incinsa, acesta s-ar putea aprinde si ar putea aprinde instalatia electrica a vehicului. Din fericire pentru General Motors, problema are o rezolvare simpla. Compania americana trebuie sa inlocuiasca protectia termica de la fisele bujiilor.

Via | NHTSA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru