GM va dezvalui Volt in septembrie. Doar angajatilor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.07.2008
Cu ocazia celebrarii celor 100 de ani de existenta GM va dezvalui noul Volt doar angajatilor sai.

Asa cum va anuntam in urma cu cateva saptamani, GM ar putea dezvalui pe 16 septembrie, atunci cand implineste 100 de ani de existenta, noul Chevrolet Volt. Hibridul al carui nume a fost atat de vehiculat in presa in ultimii doi ani este solutia salvatoare pentru un constructor american aflat in declin.

Potrivit unor surse neoficiale, versiunea de productie a modelului Volt va fi dezvaluita cu ocazia aniversarii doar unui grup de angajati, primele imagini oficiale urmand sa se mai lase asteptate. Design-ul si trenul de rulare se pare ca au fost finalizate, ultimul detaliu de care GM trebuie sa se mai preocupe fiind productia hibridului.

Constructorul american intentioneaza sa puna bazele unei uzine care sa produca si noul Volt dar si deja anuntatul model global Cruze. Tot aici, americanii vor crea motorul de 1.4 litri in forma supraalimentata sau aspirata normal, motor care va fi disponibil si pe Volt si pe Cruze.

Uzina va fi construita pe o suprafata de 530.000 de metri patrati si va costa GM aproximativ 326 de milioane de dolari.

via | MotorAuthority

Taguri: Chevrolet, Cruze, GM, Volt

Comentarii (2)

  • george
    SANCHI...
    ...il prezinta doar angajatilor...Si-au prins urechile cu el si e departe de a fi gata...

    Trebuiau sa bage o vrajeala ca sa duca lumea cu presu` pentru aniversarea de 100 de ani...sau comemorarea, whichever comes first...

    In alta ordine de idei, de ce mai construiesc o uzina noua cand ei au atatea facilitati de productie in care bate vantu`?
    0 0
  • ok
    ...............ca sa nu plateasca taxe la stat, cred........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru