GM vrea să construiască 10.000 de unităţi Chevrolet Volt în 2011

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 02.07.2010
General Motors vrea să construiască peste 40.000 de unităţi Chevrolet Volt până la finele anului 2012. Lansarea americană a acestui model va avea loc în noiembrie 2010.

Esential

10.000 de unităţi Chevrolet Volt vor fi construite până la finele anului 2011.

Americanii de la General Motors au anunţat că vor să construiască 10.000 de unităţi Chevrolet Volt în 2011. Pentru 2012, aceştia sunt şi mai încrezători şi anunţă că vor produce 30.000 de unităţi până la finele anului.Chevrolet Volt va fi lansat în Statele Unite ale Americii în luna noiembrie a acestui an – timp în care va debuta în doar patru state americane. Ulterior, modelul va fi oferit în întreaga reţea Chevrolet din Statele Unite ale Americii, iar momentul în care se va realiza această intenţie va fi la 12-18 luni de la debutul din noiembrie.

Dealerii Chevrolet din SUA care vor să vândă modelul Volt vor semna un contract care îi va obliga să pastreze o maşină de test şi să instaleze o serie de unităţi de încărcare de 240 volţi în reprezentanţele lor. Totodată, aceştia vor trebui să cumpere unelte speciale şi să îşi certifice mecanicii şi agenţii de vânzări pentru a folosi, repara şi vinde – după caz – acest model.

În primă fază, General Motors va alege câţiva dealeri şi îi va invita să-şi trimită viitorii specialişti în Volt pentru pregătirea specifică, ca apoi să invite alţi reprezentanţi pentru a-i pregăti în tainele lui Chevrolet Volt.

Oficialii Chevrolet sunt conştienţi de faptul că vor avea mai mulţi clienţi interesaţi de un Volt decât numărul de unităţi produse în primul an, dar preferă să păstreze acest raport în defavoarea formării unui stoc. Chevrolet Volt dezvoltă 150 CP şi 370 Nm. Acest model electric va putea accelera de la 0 la 100 km/h în doar 9 secunde şi este secondat de un motor cu combustie internă care asigură încărcarea acumulatorilor atunci când acest lucru este necesar.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • Astept
    Astept cu interes generalizarea producerii de masini electrice. Sper sa se produca din ce in ce mai ieftin pentru a fi cat mai accesibile.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru