GPS-ul l-a dus in lac pe un sofer polonez

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.10.2008
Un sofer polonez aflat la bordul unui Mercedes VAN a sfarsit intr-un lac de acumulare din cauza GPS-ului.

Un sofer din Varsovia a luat mult prea in serios indicatiile oferite de GPS si a sfarsit intr-un lac. Polonezul a urmat intocmai ruta prestabilita de sistemul sau de navigatie si nu a tinut cont de semnele din trafic, care la un moment dat indicau sfarsitul drumului public si accesul interzis.

Omul a intrat pe un drum inchis de anul trecut, pentru a facilita constructia unui lac de acumulare. A ignorat trei semne care-l avertizau ca drumul se termina. Era noapte si nu a realizat ca drumul se termina in lac. GPS-ul i-a spus sa mearga inainte si el asa a facut ”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei locale.

Eroul nefericitului incident se afla la bordul unui VAN Mercedes impreuna cu un amic al sau. Cei doi pasageri din masina s-au putut salva la timp si au asteptat echipele de interventie pe acoperisul vehiculului infundat in mal.

Via | AFP

Taguri: Mercedes

Comentarii (7)

  • cat de prost poti fi sa mergi doar cu ochii la gps
    0 0
  • Crysty
    GPS
    Eu zic ca de vina e ce se afla intre volan si scaun!
    0 0
  • ceva normal la gps
    0 0
  • :)
    ... din povestea asta mai lipseste un politist pe masura care sa amendeze GPS-ul !
    0 0
  • Nu e singurul....
    Eu am auzit de un sofer de TIR, care a plecat din Turcia cu destinatia Gibraltar, si a ajuns in Essex (Anglia)...au mai fost exemple cu un american care a ajuns pe linia ferata si a fost lovit de tren :)
    0 0
  • Robert Gherghe si nevoia de sange.
    ... deci soferul n-a sfarsitin lac, doar calatoria lui s-a sfrasit acolo... Tre sa citesti tot articolul ca sa aflii ca au scapat toti cu viatsa.
    e greu cu semantica asta...
    0 0
  • JACK LIU
    SUPPLY THE LOWEST PRICE OF GPS SYSTEM IN THE WORLD
    Dear Sir/Madam,

    So sorry to write this e-mail for you and introduce our company.

    After visit your website and find your GPS is very high price. In this crisis period. How will you to save your cost ? Only to find the lower price product.

    The attached file is our promotion model of GPS product now. It is of course that there are another model which we supply. You can visit our website : www.udrivetec.com.

    Our product is lowest price and good quality so now popular by the most Poland & German & UK buyers. You can try contact with us and our price must let you earn more money than now.


    We are looking forward to your prompt reply.



    Best Regards,

    Jack Liu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru