GT-S Passionata, viitorul Ferrari 599 GTB Fiorano

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.05.2008
GT-S Passionata este o noua creatie a designerului Ugur Sahin care anticipeaza noua generatie Ferrari 599.

Tanarul designer Ugur Sahin si-a creat deja un nume in industria auto europeana prin conceptele gandite in utlima perioada.

Cea mai noua creatie venita din partea Ugur Sahin Design (USD) este o reinterpretare moderna a modelului Ferrari 599 GTB Fiorano, modelata pe baza liniilor regasite pe turismele anilor '60.

Conceptul, botezat GT-S Passionata, ofera o viziune moderna a ceea ce ar putea deveni urmasul actualului 599 GTB Fiorano, de la care imprumuta platforma. Liniile sale de design aduc insa mult cu supercarul Alfa Romeo 8C Competizione, de la care preia mai ales partea posterioara.

Asemeni conceptului Corvette Z03 design, care va prinde viata intr-un viitor apropiat, si noua creatie a lui Sahin s-ar putea materializa daca se gasesc fonduri suficiente si un investitor serios.

Daca va vedea vreodata lumina zilei, conceptul va fi probabil echipat cu o versiune mai puternica a motorului regasit in prezent pe 599 GTB Fiorano.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru