Gullwing-America a modernizat modelul Mercedes 300 SL

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.04.2009
O companie americana va produce o versiune moderna a lui Mercedes 300 SL, ce va avea un aspect retro si tehnica moderna.

Compania americana Gullwing-America a prezentat o versiune modernizata a modelului Mercedes-Benz 300SL. Americanii promit un model care va avea un aspect retro, extrem de apropiat de cel al modelului original si tehnica moderna pentru obtinerea unor performante notabile fara a neglija fiabilitatea.

Modelul Gullwing-Americana 300 SL Panamericana este opera lui Arturo Alonso, acelasi inginer care a creat conceptul Bentley S3 E concept. Caroseria acestui model este facuta din fibra de sticla si este ramforsata cu aluminiu in anumite zone. Sasiul este fabricat din otel si este vopsit prin electroliza.

Gullwing Panamericana va fi propulsat de un motor Mercedes M-133-55, acelasi propulsor folosit si pe SLR McLaren, doar ca pe Gullwing este disponibil in versiunea aspirata si dezvolta circa 370 CP. Ulterior, americanii vor introduce si o versiune V6, care va fi cuplata la o transmisie manuala cu sase trepte sau la o transmisie Speedtronic cu sapte rapoarte.

Modelul are o suspensie independenta speciala si jante AMG de 17 inch.

Din pacate pentru doritori, compania americana nu a inceput inca productia lui Gullwing Panamericana din lipsa de fonduri. Astfel, americanii trebuie sa faca o baza de clienti care sa achite un avans in urma caruia vor putea produce primul lor model.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • seamana...
    seamana cu AC Cobra nicidecum cu vechiul Gullwing
    0 0
  • ????
    ok, si ce e nou la exterior ?
    ca i-a dat bara fata-spate jos si au pus jantele din aliaj ?
    McLaren, spune-mi si mie unde vezi asemanarea cu AC Cobra ?
    Facand abstractie de vopseaua asta shiny si jante, daca ai pui bara de protectie fata, la asta, o sa vezi ca arata la fel cu M 300SL Gulfwing-ul din 56'
    0 0
  • de acord
    cu McLaren ca seamana cu cobra mai ales la linia de deasupra farurilor si la fanta de aer frontala ,chiar si la pavilion un piculet.......
    0 0
  • mda
    m am chinuit sa vad o cobra in imaginile alea vreo 10 min! dupa un timp,concentrat la poze...am inceput sa vad numai stelute....in 3 colturi!!! :D .... era clar un mercedes!
    so....cam atat despre cobra! :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru