Gumpert va mari productia lui Apollo in 2009

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.12.2008
Germanii de la Gumpert vor produce 25 de Apollo in 2009.

Pentru ca vor sa se lanseze pe piata americana si pe alte piete cu potential, germanii de la Gumpert au anuntat ca isi vor mari productia la 25 de unitati pe an. Pana astazi, in cei trei ani de productie, germanii au livrat numai 40 de exemplare Apollo.

Echipa de productie Gumpert are doar 45 de membri, care se pregatesc pentru a dubla productia anuala. In doar cateva luni, Gumpert a atras clienti din Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord, precum si in alte zone din lume. Compania doreste sa isi mareasca reteaua de distributie in principal spre est, catre piete precum Rusia si regiunea Asiatica sau Australia. In cazul in care se vrea comercializarea lui Apollo in Australia, germanii vor trebui sa produca o versiune cu volanul pe dreapta a supercarului german.

Gumpert Apollo are un sasiu tubular fabricat dintr-un aliaj usor dar rezistent de crom-molibden, folosit si in industria aeronautica. Acest sasiu indeplineste standardele FIA pentru masinile pregatite pentru curse, ceea ce inseamna ca proprietarii lui Apollo il pot folosi in competitii oficiale inca din momentul livrarii. Motorul lui Apollo are opt cilindri si dezvolta 650 CP si 850 Nm.

Gumpert a creat si o versiune hibrida a lui Apollo, care este echipata cu un motor V8 de 3.3 litri bi-turbo, precum si cu un motor electric de 100 kW. Cele doua propulsoare dezvolta impreuna circa 630 CP.

Via | MotorAuthority

Taguri: Apollo, Gumpert

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru