Hamann a lansat un set de jante pentru BMW Z4

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.05.2009
Tunerul german Hamann a creat un set de jante speciale pentru noul BMW Z4, in asteptarea pachetului complet de modificari pentru acest model.

Dupa ce AC Schnitzer a prezentat primele elemente ale pachetului sau pentru BMW Z4, tunerul Hamann a prezentat un set de jante pentru coupe-ul german. Noile jante Hamann pentru Z4 au fost lansate pentru a atrage atentia fanilor BMW asupra viitorului kit pe care il pregateste tunerul german pentru modelul Z4.

Germanii nu au dezvaluit inca detaliile noilor jante pentru Z4, si nici nu au dat vreun indiciu cu privire la continutul kit-ului pentru coupe-ul BMW. Hamann ofera trei modele diferite de jante pentru Z4, pentru a oferi clientilor posibilitatea de individualizare. Doua versiuni au acelasi model si difera doar modul in care sunt vopsite, pe cand cea de-a treia versiune are un model mai simplu, care dezvaluie o suprafata mai mare a discurilor de franare.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, Hamann, Z4, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru