Hamann Tycoon Evo M a debutat la Geneva

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 02.03.2010
Casa de tuning germana Hamann a prezentat astazi la Geneva modelul Tycoon Evo M. Propulsorul acestuia livreaza 670 CP si dezvolta un cuplu motor de 780 Nm.

Esential

670 CP dezvolta propulsorul lui Tycoon Evo M
780 Nm este cuplul motor obtinut de modelul germanilor

In afara constructorilor de renume mondial, Salonul Auto de la Geneva este gazda numeroaselor case de tuning. Din acest peisaj nu puteau lipsii germanii de la Hamann care au prezentat noul Tycoon Evo M. Tunerii casei germane au adus atat modificari estetice, cat si mecanice. Bijuteria celor de la Hamann dispune de un kit de caroserie impresionant care impune respect prin silueta dar si prin designul acestuia.

Spoilerul fata si spate, pragurile laterale, capota din fibra de carbon, prizele de aer si tevile de esapament sunt modificarile aduse lui BMW X6 M de tunerii de la Hamann. Din ecuatia conceputa de germani pentru crearea acestui kit cu siguranta nu puteau lipsi jantele. Hamann a optat pentru jante de 23 de inch fabricate prin cea mai noua tehnologie de forjare. La interior aluminiul de culoare neagra se imbina perfect cu fibra de carbon pentru a da nastere creatiei celor de la Hamann.

Partea mecanica a lui BMW X6 M este cea care a avut cel mai mult de "suferit". Germanii au optat pentru reprogramarea unitatii ECU si pentru inlocuirea sistemului de evacuare. In urma acestor operatii propulsorul lui Tycoon Evo M livreaza 670 de cai putere, cu 115 cai putere mai mult decat versiunea de serie si dezvolta un cuplu motor de 780 Nm, cu 100 Nm mai mult decat X6 M. In ceea ce priveste performantele, Tycoon Evo M sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in 4.2 secunde si poate ajunge la o viteza maxima de 300 km/h.

Via | Hamann

Comentarii (1)

  • SUPER
    4,2 secunde reprezinta timpul multor sportive , M3 , Audi R8 , Bentley Continental GT ajunge in 4,5 secunde si mai are si V12 , mai este si Mercedes SL . Este foarte tare masina , la o asemenea greutate .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru