Hartge a creat un nou set de jante pentru BMW Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Tunerul german Hartge ne prezinta noul sau set de jante pentru BMW Seria 7. Acestea au un diametru de 22 inch si pot fi echipate cu sistemul de masurare al presiunii din anvelope.

Esential

22 inch este diametrul jantelor din seria Hartge Classic pentru BMW Seria 7 F01.

Tunerii de la Hartge au prezentat noul lor set de jante pentru BMW Seria 7. Jantele sunt vopsite in nuanta atracit si sunt disponibile alaturi de un set de arcuri sport pentru noul Seria 7. Arcurile sport sunt disponibile doar pentru modelele care nu au suspensie auto-ajustabila si micsoreaza garda la sol a lui BMW Seria 7 F01 cu 30 de milimetri, atat pe fata, cat si pe spate.

Jantele Hartge pentru BMW Seria 7 fac parte din seria Classic si au o dimensiune de 22 de inch. Pentru puntea fata, jantele au o latime de 9.5 inch si sunt echipate cu anvelope de 265/30 ZR 22, pe cand puntea spate beneficiaza de jante cu o latime de 10.5 inch si anvelope de 295/25 ZR 22. Toate jantele pot fi echipate cu sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri si Hartge ofera un set de prezoane de siguranta pentru acestea.

Via | Hartge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru