Hofele a creat un pachet estetic pentru Audi A3 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.08.2009
Audi A3 Cabrio a primit un pachet estetic creat de germanii de la Hofele. Kit-ul include cateva modificari estetice minore si un set de jante din aliaj.

Germanii de la Hofele au creat un kit estetic pentru versiunea Cabrio a lui Audi A3. Modelul din Ingostadt a primit un set de bare de protectie cu un design agresiv, precum si un set de jante din aliaj usor. Designerii de la Hofele le-au aplicat aripilor fata doua fante de aerisire in stilul modelelor GT, pentru a amplifica aspectul agresiv al lui A3 Cabrio. Grila fata a lui Audi A3 Cabrio a primit un design in stilul celui aplicat pe modelele S3. Aceasta grila este disponibila atat cu accente argintii, cat si cu accente negre. Bara spate a primit un difuzor de aer, care este si el disponibil in doua versiuni – in functie de sistemul de evacuare folosit.

Desi jantele nu au o latime care sa le puna in valoare, acestea prezinta un design atractiv. Cu toate acestea, tunerii de la Hofele au evitat sa le modifice pozitia cu ajutorul unor distantiere sau a unor jante cu un ET diferit, ceea ce le-ar fi conferit un aspect mult mai agresiv, iar A3 Cabrio ar fi putut avea o manevrabilitate usor imbunatatita.

Via | WorldCarFans

Taguri: A3, A3 Cabrio, Audi, S3, tuning

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    Degeaba tot creeaza ca oricum e ca puncte-puncte..................
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru