Honda ar putea lucra inca la un urmas pentru NSX

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.03.2010
O serie de zvonuri aparute recent sustin ca Honda nu a abandonat ideea unui NSX de serie, derivat din modelul de circuit HSV-10 Super GT.

Honda a dezamagit multi fani atunci cand a anuntat ca dificultatile economice impiedica dezvoltarea unui urmas pentru legendarul NSX. Tocmai de aceea, constructorul japonez a cautat sa isi spele pacatele cu o versiune de circuit a supercarului care nu a mai apucat sa vada lumina zilei.

Botezat HSV-10 Super GT, modelul destinat competitiilor din motorsport propunea pasionatilor un V8 de 3.4 litri si 500 de cai putere. Desi Honda a negat in mod constant zvonurile privind un eventual derivat de serie, care sa readuca producatorul japonez in elita jucatorilor de pe segmentul supercarurilor, revista germana Autobild continua sa vorbeasca despre un NSX de strada.

Nemtii sunt de parere ca japonezii nu au abandonat ideea si ca testeaza in prezent prototipuri NSX, capabile sa depaseasca performantele unor supercaruri precum Lexus LF-A sau Nissan GT-R. Daca va vedea lumina zilei, urmasul lui NSX va adopta acelasi motor V8, programat sa ofere peste 500 de cai putere.

via | egm

Comentarii (1)

  • super
    ceva dragut:

    http://world.honda.com/ASIMO/widget/disclamer/index.html
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru