Honda lanseaza S2000 Ultimate Edition la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.01.2009
Honda ajuta fanii lui S2000 sa isi ia adio de la acest model cu versiunea Ultimate Edition.

Esential

110.673 unitati Honda S2000 au fost produse pana la sfarsitul anului 2008.

Honda va prezenta S2000 Ultimate Edition la Salonul Auto de la Geneva. Dupa ce se va incheia productia acestei versiuni, Honda nu va mai produce modelul S2000. Gratie numarului mic de modele care va fi produs pana la sfarsitul lunii iunie, exclusivitatea si valoarea acestei versiuni a lui S2000 vor fi asigurate.

Honda a vandut 110.673 unitati S2000 din anul 1999, cand a fost lansat acest model. Ultimate Edition vine cu o nuanta speciala de vopsea, denumita “Grand Prix White” si jante de aliaj oferite intr-o nuanta similara cu cea a grafitului. Aceasta nuanta de vopsea a fost folosita pentru prima data in anul 1961, pe monopostul de Formula 1 al echipei Honda.

Puterea maxima a propulsorului VTEC de 2.0 litri ramane aceeasi, anume 237 CP, iar cuplul motor ramane la valoarea de 207 Nm. Interiorul va fi imbracat in piele rosie, iar pragurile interioare vor primi o placuta inscriptionata cu numarul modelului, pentru a atesta apartenenta acestuia la Ultimate Edition.

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • hondaa..
    adevarata masina si acest model...supeerb
    0 0
  • eustake
    nice
    Superba masina.
    0 0
  • si totusi
    pretul, numarul de exemplare, precum si disponibilitatea plasarii volanului pe ambele parti nu vi se par informatii utile? sau acesta e doar un zvon?
    0 0
  • @raul
    Honda nu a anuntat detalii suplimentare privind acest model. Pretul este inca necunoscut, iar numarul de exemplare depinde doar de cate unitati vor fi produse pe zi pana la sfarsitul lunii iunie.

    Volanul va fi aplasat pe partea stanga - asta putem sti cu siguranta datorita imaginilor oferite de Honda, dar o versiune cu volanul pe dreapta nu ar fi exclusa. Platforma tehnica folosita este cea existenta, iar modificarile facute acestei versiuni fata de modelul standard nu impiedica aplicarea lor pe o versiune cu volanul pe partea dreapta.

    O zi buna!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru