Honda nu se va mai prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Oficialii Honda au anuntat ca nu se vor mai prezenta la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Honda si-a anulat oficial prezenta la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt. Decizia a fost motivata pe fondul "concentrarii resurselor pe alte obiective". Prioritatile actuale ale japonezilor sunt extinderea gamei de modele hibride si cercetarea noilor tehnologii in domeniul pilelor de combustibil.

Honda este primul producator de automobile care a anuntat ca nu se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta miscare este oarecum surprinzatoare avand in vedere succesul recent inregistrat de hibridul Honda Insight pe piata din Japonia si din Statele Unite ale Americii. Vanzarile coupe-ului hibrid Honda CR-Z vor incepe anul viitor, dupa care japonezii vor lansa noul Jazz Hybrid.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • Duster de serie 1 Aprilieeeeeeeeeeee
    Asta pt k ca acolo nu pot scrie:))
    0 0
  • tot 1 APRILIE, corect!
    .....pentru ce sa se mai prezinte la salon? e criza iar o eventuala participare nu va schimba mare lucru in cifra de vanzari, plus ca Insight cunoaste succesul si fara datul in spectacol
    0 0
  • Victor
    Honda
    Sigur nu este o pacaleala de 1 Aprilie ? Daca stirea este adevarata, eu personal nu inteleg decizia producatorului nipon .Germania este cea mai importanta piata auto din Europa si orice constructor care vrea sa-si mareasca vanzarile in Europa nu-si permite sa neglijeze piata germana . Nu cred ca un constructor ca Honda(care a avut in 2008 o cifra de afaceri de 106 miliarde $ si are in momentul de fata o valoare de piata la bursa de 48 miliarde $) sa nu poata suporta costurile prezentarii la salonul de la Frankfurt, salon la care vor participa majoritatea constructorilor chinezi de care nu a auzit multa lume si este foarte posibil sa participe si Dacia .
    0 0
  • tokyo
    se axeaza pe salonul de la Tokyo................oricum, Insight merge foarte bine la vanzari, o sa apara CR-V face-lift, Accord Type-S, poate in toamna vine CR-Z, reclama nu mai au nevoie. plus, ca, un salon de asta costaq mult, mai bine cu banii aia fac altceva.
    si sunt destule saloane in calendar, mai mici si mai ieftine. daca mergi la 3-4 saloane cu banii de frankfurt, esti mai castigat !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru