Honda nu va mai renunta la niciun salon auto in acest an

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.04.2009
Honda a explicat motivul absentei de la Salonul Auto de la Frankfurt si a oferit detalii privind prezenta la viitoarele evenimente de acest gen.

Oficialii Honda au motivat absenta de la Salonul Auto de la Frankfurt si au emis un comunicat de presa pentru a lamuri situatia companiei. Japonezii au motivat situatiile financiare diferite prin faptul ca Honda este impartita in sase divizii, dupa regiunile lumii in care activeaza acest producator.

Fiecare divizie Honda este independenta si are propriile standarde si cerinte pe care trebuie sa le respecte. Neprezentarea la Salonul Auto de la Frankfurt a fost o decizie luata de oficialii Honda Europa. Aceasta decizie a fost luata pe criterii economice si se rasfrange la nivel local.

Honda a asigurat fanii sai ca inca vede potential in prezentarea la evenimente auto, motiv pentru care producatorul japonez incearca tactici diferite de promovare. Spre exemplu, la Salonul Auto de la Detroit, Honda nu a organizat o conferinta de presa pentru lansarea modelului Insight, ci doar l-a expus in cadrul salonului. La urmatoarele evenimente de acest gen, Honda va mai incerca diferite strategii pentru a atrage atentia publicului.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru