Hummer HX, imagini oficiale!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.01.2008
Hummer a pregatit pentru Salon Auto de la Detroit conceptul inovator HX.

Va anuntam acum o luna despre conceptul HX, pregatit de Hummer pentru Salonul Auto de la Detroit . Gratie, unor jurnalisti americani, putem vedea noul concept Hummer inaintea lansarii oficiale de la NAIAS.

Din primele imagini oficiale si din caracteristicile conceptului HX putem trage concluzia ca Hummer se apropie de ideea de Jeep prin acesta ultima realizare. Dimensiunile conceptului HX , designul si caracteristicile fac din Hummer HX un vehicul foarte asemanator Jeep-ului.

HX este un vehicul cu acoperis si usi detasabile. Designul propus de Hummer in cazul HX intareste ideea ca acest prototip a fost destinat mai degraba savanei sau desertului decat soselei. Sistemul de tractiune integrala isi gaseste puterea dintr-un propulsor de 3.6 litri SIDI V6 care este cuplat la roti printr-o cutie automata in sase trepte.

Suspensia este prevazuta cu o bara stabilizatoare, care poate fi deconectata electronic pentru o mai mare manevrabilitate in off-road. Inclinarea catre un model off-road este demonstrata si de masivitatea rotilor, inalte de 35 de inch.

Sursa: Autoblog.com

Taguri: HX, Hummer

Comentarii (5)

  • insane
    imagini oficiale pe draq..
    imagini oficiale pe draq..
    0 0
  • ioi
    Da telecomanda la teleghidata asta unde-i?
    0 0
  • Bravo Bubule
    fix la asta m-am gandit si eu. Aveam o masina teleghidata knd eram mic; era exact k asta :)))
    0 0
  • Andrei
    E tareee, de afisat in poze sau pe la showroom-uri dar in rest... nu stiu ce sa zic... cat despre comentarii gen "teleghidata"... ce vreti oameni buni, este un concept. Uitati-va si voi pe la alti producatori, sa vedeti acolo "teleghidate", in raport cu alea, HX e bun de productie. Dar cu ideea ca e o "jucarie" si nu o masina adevarata sunt de acord. Din punctul meu de vedere oricum deocamdara H1 rules...
    0 0
  • PLACUT PROTOTIP
    ASTA DA HUMMER E FRUMOS,PACAT CA VA AVEA UN PRET,CARE TE FACE DOAR SAL PRIVESTI,CU TOATE CA EI SPUN CAI PENTRU TINERET,CRED CA TINERETUL DE HODOROGI CU BANI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru