Hyundai anunta un model de 3500 de dolari

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.06.2008
Hyundai se alatura marilor constructori care ataca segmentul low-cost, anuntand lansarea unui model de 3500 de dolari.

Esential

3500 de dolari va costa viitorul low-cost Hyundai.
2012 este anul in care Hyundai va lansa modelul sau low-cost.

Piata vehiculelor low-cost tenteaza marii constructori mondiali cu cifre de vanzari imresionante. Dupa ce Tata a lansat micul Nano si Renault a anuntat oficial ca va dezvolta un model ieftin impreuna cu indienii de la Bajaj, acum si coreenii de la Hyundai se inscriu in cursa pentru cucerirea acestui segment de piata.

Hyundai va lansa un model mic pentru piata chineza si indiana pana in 2012. Cu un asemnea model Hyundai va reusi sa atraga tot mai multi clienti din zona tarilor in curs de dezvoltare, care reprezinta o treime din populatia planetei, deci o oportunitate care nu trebuie ratata.

Oficialii coreeni au afimat ca viitorul model va avea un pret de pornire de 3500 de dolari ceea ce il va face mai scump decat ceilalti competitori anuntati deja, Tata Nano si modelul Renault-Bajaj.

H.S. Leem, directorul diviziei indiene Hyundai a declarat ca modelul nu va fi un competitor direct pentru Tata Nano. Potrivit coreenilor, cei care vor opta pentru modelul Hyundai vor fi cei care isi vor dori o calitate si o echipare mai buna decat ceea ce ofera Tata Nano, intr-un cuvant cei mai "pretentiosi".

Dezvoltarea proiectului si studiile care vor sta la baza viitorului model vor fi efectuate in Coreea de Sud si in India, la bazele din Chennai si Hyderabad.

In acest moment, Hyundai vinde deja un model de clasa mica in India, botezat Santro insa coreenii sunt de parere ca este loc de inca un model mic atat pe piata indiana cat si pe celelelate piete din zona.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • :D
    Probabil o sa fie un fel de monococa de fibra de sticla, cu scaune, bord si alte parti de design deja turnate in caroserie.

    Gluma..gluma, dar multe modele de la hundai pot fi incluse in gama de pret de 2500-3500euro (full oprtion).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru