Hyundai Equus, un nou sedan premium pregatit de coreeni

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.01.2009
Hyundai a dezvaluit astazi primele schite ale modelului Equus, un sedan premium care va debuta abia in 2010.

Dupa ce s-a bucurat de o primire buna din partea publicului, atunci cand a dezvaluit Genesis, Hyundai isi pregateste un nou reprezentant pe piata premium. Este vorba despre un sedan complet nou, care ar urma sa devina varful de gama al coreenilor in 2010, atunci cand va fi lansat in versiune de productie.

Hyundai a dezvaluit astazi o serie de schite ale sedanului premium, care a fost deja botezat Equus, dupa ce in trecut era cunoscut dupa indicativul VI. Asa cum probabil multi se asteptau, Equus va imprumuta platforma folosita de coreeni pentru Genesis, ceea ce inseamna ca se va renunta la tractiunea fata in favoarea propulsiei posterioare.

Puterea va fi asigurata de o unitate V8 de 4.6 litri si, ulterior, de un varf de gama, tot un V8, de 5.0 litri si aproape 400 de cai. Ambele motoare vor folosi cea mai noua tehnologie de injectie directa.

Pentru a putea concura cu greii segmentului premium, Hyundai va pregati o serie de gadget-uri tot mai des intalnite pe concurentele nemtesti sau japoneze.

Pe viitorul Equus se vor regasi si o serie de sisteme de siguranta noi cum ar fi Vehicle Stability Management, Lane Departure Warning si centuri de siguranta cu sistem Pre-Safety.

via | Worldcarfans

Comentarii (4)

  • Un S-classe mai urat...tot de la nemti trebuie sa vina inspiratia...De, e normal...doar sunt Dumnezei in crearea automobilelor!
    0 0
  • AndreiRN
    Progres
    Hyundai a facut progrese fantastice. Acum cu motorizarile de la Ford vor intra pe piate premiumla un pret extrem de competitiv.
    O firma serioasa.
    0 0
  • @AndreiRN
    dar de unde ai scos tu chestia asta cu motoarele Ford?
    0 0
  • Crysty
    Hyundai
    Asta e S curat! Chiar nu mai au imaginatie deloc? S-a si vandut atat de bine pe segmentul sau Mercedes-ul! Sau se vrea a fi un coupe cu 4 usi? Dupa linia geamurilor... Un mic CLS ? Rusineeeeee!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru