Hyundai i10 facelift vine cu "faţa" lui ix35 la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
Hyundai va dezvălui în cadrul salonului parizian din această toamnaă, faceliftul mezinului i10. Modelul vine cu un design inspirat de ix35 şi cu motoare Euro 5.

Esential

99 de g/km emite cel mai ecologic motor al lui Hyundai i10.

După ce a restilizat mai devreme decât era plănuit compactul i30, Hyundai caută să alinieze la noua filosofie de design un alt model. De această dată este vorba despre mezinul i10, care va primi o serie de revizuiri estetice şi mecanice chiar în această toamnă, la Salonul Auto de la Paris.

Potrivit primelor informaţii oferite de constructorul sud-coreean, i10 va prelua liniile de design regăsite pe crossover-ul ix35, trecând aici blocurile optice faţă şi grila radiatorului. Nu vor lipsi nici culorile noi ale caroseriei şi modele distincte de jante. La interior, modificările vor fi ceva mai puţin evidente, principalele noutăţi urmând să fie semnalate la nivelul calităţii materialelor şi a echipării de bază.

Faceliftul va aduce cu sine şi motoare care respectă normele de poluare Euro 5 precum şi un nou performer în materie de emisii. Mai exact o unitate de 1.0 litri, cu control variabile al valvelor, capabil să ofere emisii de numai 99 g/km. Motorul este o versiune mai mică a deja popularului propulsor de 1.2 litri, care a primit şi el ceva mai multă putere cu ocazia faceliftului.

Introducerea noii unităţi de un litru va face ca actualul motor de 1.1 litri să fie scos din gamă. Pe viitor însă am putea vedea şi un motor cu trei cilindri semnat de coreeni.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru