Hyundai vine cu un nou concept la Paris: MPV-ul ix20

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.09.2010
Coreenii de la Hyundai vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Paris. Acesta se numeşte ix20, a fost proiectat integral în Europa şi este un MPV de segment B.

Hyundai va prezenta la Salonul Auto de la Paris conceptul ix20. Modelul prefigurează un MPV de clasă subcompactă ce prezintă limbajul de design fluidic sculpture. Cel mai probabil, vorbim de versiunea Hyundai a lui Kia Venga. La fel ca în cazul lui ix35, modelul a fost desenat şi proiectat la centrul din Russelsheim, iar producţia va fi realizată în Europa. Modelul primeşte litera x în denumire deoarece Hyundai utilizează acest prefix pentru a nota crossoverele.

Pentru moment, singura imagine ce prefigurează noul model surprinde o schiţă a conceptului care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Cei de la Hyundai descriu acest model ca având "un design dinamic, care îmbină filozofia fluidic sculpture cu funcţionalitatea şi cu plăcerea de a conduce". Cel mai probabil, noul model va fi mai ieftin decât Kia Venga şi va încerca să atragă clienţii prin imaginea mai dinamică.

Deşi nu există informaţii despre motorizări, acestea vor beneficia de un sistem stop-start. Toate modelele Hyundai ix20 vor beneficia de programul Hyundai Triple Care pentru o perioadă de cinci ani.

Rămâne să aşteptăm debutul de la Paris pentru a afla mai multe informaţii despre acest noul model al producătorului sud-coreean. Primele informaţii anunţă un debut comercial pregătit pentru noiembrie 2010.

Via | Autoblog.nl

Comentarii (5)

  • Florin Pop
    ix20
    Seamana cu Kia Venga?
    3 0
  • Evident
    Evident ca seamana, este doar aceasi masina cu alta fata :)
    2 0
  • the hep
    x
    in numerologia hyundai , x-ul indica de obicei modele cu tractiune integrala, cum e ix35 si ix55 . oare ce semnifica acesta in ix20 ?
    2 0
  • @the hep
    Modelul primeşte litera x în denumire deoarece Hyundai utilizează acest prefix pentru a nota crossoverele.

    Hyundai ix35 este oferit şi într-o versiune cu tracţiune faţă. X-ul este folosit pentru a desemna crossoverele.
    3 0
  • andrei
    copy-paste
    Kinetic Ford...:) unde-i inovatia?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru