Iata cum arata noul sedan Hyundai Genesis

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.11.2007
O serie de fotografii spion au dezvaluit cum va arata versiunea de productie a sedanului de lux Hyundai Genesis.

Esential

380 de cai dezvolta versiunea de top a viitorului Hyundai Genesis.
30.000 de dolari va fi pretul de pornire pentru versiunea de baza a sedanului coreean de lux.

Cu numai o luna inainte de lansarea oficiala a versiunii de productie bazata pe conceptul Genesis, pe internet au inceput sa circule primele imagini spion ale viitorul sedan marca Hyundai. Coreenii vor sa marcheze aniversarea celor 40 de ani de existenta cu o premiera absoluta pe 29 decembrie anul acesta: lansarea noului sedan de lux Hyundai Genesis. 

Viitorul Genesis nu este o surpriza pentru nimeni insa pana in prezent coreeni nu au oferit prea multe detalii despre modelul care va intra in productie. Versiunea de baza va avea un pret de pornire de 30000 de dolari si va fi echipata cu motorul V6 de 3.8 litri si 263 de cai putere. Versiunea de top va fi propulsata de o unitate Tau V8 de 4.6 litri si 380 de cai putere.

Hyundai Genesis va debuta in iarna acestui an mai intai pe piata sud-coreeana urmand ca in luna aprilie a anului viitor sa fie disponibil si pe celelalte piete mondiale. Pozele spion tradeaza asemanarile dintre sedanul coreean si deja celebra Serie 5 de la BMW, insa nu poate fi vorba de o copie la indigo ca in cazul clonelor chinezesti.

Comentarii (14)

  • ovidiu
    ???????
    mi-se pare mie sau arata ca un BMW seria 5
    0 0
  • Lorinser
    cred ca ti se pare
    Hyundai nu copiaza, ei doar imita
    0 0
  • prudentul
    !!!
    Design corect, dar banal. Mi se pare că seamănă mai degrabă cu un Passat, cu excepţia spatelui. Părerea mea este că, dacă păstrau în totalitate liniile conceptului, am fi fost toţi mai câştigaţi. Imaginea conceptului la http://www.automarket.ro/stiri/hyundai-tinteste-piata-chineza-cu-genesis-6360.html
    0 0
  • fds
    la ce naiba copiaza? fatza e de seria 3, spate de seria 3, iar latarala de seria 5
    s-au nemtzuit astia de la hyundai
    0 0
  • Decat linia laterala seamana cu a unui BMW (seria 5, s-a mai specificat), fata si spatele masinii aratand aproape la fel ca ale lui Lexus LS..
    0 0
  • ---
    Peisajul parca e din Romania... Betoniere.. etc
    0 0
  • insane
    copie fidela
    seria 5 xeroxat
    0 0
  • MAi degraba...
    arata ca o Avensis facuta de unii cu 2 nivle emai jos la calitate mai jos dar care aspira la un statut de LExus (parca sa are ceva design asemenator).
    Daca as avea 30000 de dolari in America as avea optiuni mult mai interesante. Chiar si in Europa.

    Asta ma face sa imi aduc aminte de XG-urile pe care nu le-a cumparat nimeni.Imi pare rau, dar nu cred ca au vreo sansa.
    VW a incercat cu Phaeton ceva ce nu era in spiritul si filosofia VW desi masina este exceptionala din toate punctele de vedere; totusi au dat chix.

    Ce tupeu trebuie sa ai sa crezi ca Hyundai va avea vreo sansa?
    0 0
  • bai nene...
    asiaticii astia inca nu s-au lasat de copiat modele germane?ii inteleg pe chinezi ca sunt la inceput...dar hyundai care totusi e cineva in industria auto.Pt mine hyundai, co modelul acesta, a facut un pas inainte si vreo 3 inapoi...imi pare rau pt designerii hyundai ca nu au imaginatie...sunt platiti degeaba ca ei copiaza de la unul si de la altul...
    0 0
  • bla...
    wow
    nu pot sa cred , chiar e marfa.
    0 0
  • sis
    bai fratilor deci pana la urma ce sa intleg:unul spune k e BMW unul k Avensis ba Lexus ba nu mai stiu ce,ca se aseamana normal k si pana sa iasa acest Genesis semana BMW cu Avensis si Wolsvagen si multe altele,akolo ce mai spuneati?eu zic k nu conteaza asemanarea ci cum va reusi sa se adapteze in Europa si mai ales pretul.Orikm e o masina reusita.bafta
    0 0
  • 1o1vut
    ?
    o masina originala din tote punctele de vedere.daca stam sa o.... toate masinile sunt cu 4 roti. o masina cu multe dotari,performante la un pret mic.
    0 0
  • 1o1vut
    !!!!
    sa recunoastem sunt unele dintre cele mai fiabile masini. bmw,mercedes etc. din acest punct sunt la pamant!
    0 0
  • Despre Genesis
    Seria 5 e muult mai mica decat genesis si nici nu seamana asa de bine decat in poze...eu am vazut masina pe viu si am ramas..:|..zic k merita banii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru