Iata noul Ford Mustang! Muscle-car la 45 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.08.2008
Ford a prezentat versiunea restilizata a modelului Mustang, celebrand 45 de ani de existenta a muscle-car-ului american.

Esential

315 CP are motorul versiunii Mustang Bullitt.
10.700 de unitati ale celebrului Mustang Bullitt vor fi produse.
45 de ani se implinesc de cand Ford a lansat prima generatie a modelului Mustang.

Ford a prezentat astazi primele detalii oficiale si fotografii cu noul model Mustang. Mai exact, celebrul muscle-car american a primit un facelift minor pentru editia care marcheaza 45 de ani de existenta a modelului.

Principalele modificari aduse modelului Mustang sunt acoperisul panoramic din sticla si noul pachet de securitate. Noul Ford Mustang da posibilitatea clientilor sa aleaga intre trei optiuni pentru plafon. Vorbim despre acoperisul standard, din metal, despre versiunea decapotabila si despre versiunea cu acoperis panoramic din sticla. Modelul cu acoperis vitrat pastreaza aceleasi caracteristici ca si versiunea coupe, doar ca se evidentiaza prin aceasta particularitate asteptata de fanii mucle-car-ului inca din 2007.

Noul Mustang prezinta o serie de elemente noi la interior, care il evidentiaza si mai mult ca pe un model din segmentul premium. Modificarile de ordin stilistic si practic pregatite de Ford sunt de remarcat prin sistemul radio-satelit Sirius, prin lumina ambientala si prin instrumentele de bord din aluminiu.

Pachetul GT Security cuprinde sistem anti-furt si sistem de blocare a rotilor.

O noutate semnificativa anuntata de Ford este reintoarcerea celebrului Mustang Bullitt. Versiunea de top a lui Mustang GT va fi construita in 10.700 de unitati, cu 3000 mai multe decat programase Ford initial.  Sub capota lui Mustang Bullitt se ascunde un propulsor V8 de 4.6 litri care dezvolta 315 cai putere si un cuplu motor de 440 Nm. Bullitt prezinta o suspensie sportiva modificata de Ford si de un pachet performant de frane. La exterior, noul Bullit se individualizeaza prin vopseaua Highland Green, jantele de 18 inch din aluminiu cu aspect satinat si etrierele modificate.

Celelalte motorizari anuntate de Ford pentru gama Mustang prevad o unitate V8 de 4.6 litri cu 300 CP pentru versiunea GT si un propulsor V6 de 4.0 litri cu 210 CP pentru versiunea standard.

Via | Ford 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru