Iata prima imagine cu noul Chevrolet Spark/Matiz!

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 11.01.2009
Chevrolet va dezvalui astazi la Detroit, in premiera mondiala, versiunea de productie a conceptului Beat, care va inlocui Spark in Europa.

Vineri v-am oferit un video care dezvaluia partea frontala a versiunii de productie derivata din conceptul Chevrolet Beat. La numai doua zile dupa, revenim cu prima imagine a modelului care va inlocui actualul Spark/Matiz la noi, in Europa.

Momentan, Chevrolet inca mentine misterul asupra noului model, acesta urmand sa fie dezvaluit in cursul zilei de astazi in cadrul Salonului de la Detroit. Fotografia scapata astazi pe net dezvaluie insa in premiera mondiala noul model global al celor de la Chevrolet, solutia de criza a constructorului american si a grupului GM.

Spre bucuria unora, inginerii GM nu s-au indepartat foarte mult de designul promovat de conceptul Beat, prezentat in 2007 la Salonul Auto de la New York. Singura diferenta intre versiunea de productie si prototipul de acum doi ani este adaugarea usilor spate. In rest, aspectul frontal foarte agresiv, bosajele mai largi si liniile robuste ale caroseriei au fost pastrate, pentru a atrage un public cat mai tanar.

Noul Chevrolet Spark va debuta pe piata europeana si pe cea nord-americana abia in 2010, urmand sa inlocuiasca actualul model, care a inceput deja sa piarda teren.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • Adrian A.
    OK
    Masina arata bine. Preia idei de la mai multe marci, clase si tipuri de automobile si cu toate acestea arata bine inchegata. Mai ramane sa vedem spatele, interiorul, motoarele, consumul, calitatea fabricatiei si fiabilitatea. Daca sunt ok masina poate avea succes.
    0 0
  • arata bine??
    nu prea arata deloc bine. are elemente de la ford, peugeot/citroen si parca mazda, adica deloc original, si in inafara de asta parca e un mini 4x4. macar daca luau elemente de la hummer :)
    0 0
  • Etienne
    Matiz III
    Matiz III e originala in sensul ca e printre (foarte) putinele masini foarte mici care nu au o imagine feminina. Asta e un lucru bun. Cu farurile au cam exagerat designerii (sunt cam mari) dar daca asigura o vizibilitate buna ii iertam. Raman de vazut motoare , dotari si mai ales preturile
    0 0
  • suzuki splash pe fatza...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru