Salonul Auto de la Geneva 2016

Încă un SUV premium compact: noul Subaru XV se pregăteşte de lansare cu un teaser

Publicat Marti, 09.02.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Încă un SUV premium compact: noul Subaru XV se pregăteşte de lansare cu un teaser - Poza 1
Viitorul SUV compact premium Subaru XV a primit un teaser înainte de debutul oficial de la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Popularitatea de care se bucură SUV-urile determină constructorii auto să pregătească noi modele, generaţii şi facelift-uri pentru clienţi, iar Subaru nu putea rămâne impasibilă la noile trenduri.

Constructorul japonez a public un teaser pentru noul Subaru XV, care va fi prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc în primele zile ale lunii martie. Teaserul evidenţiază doar partea frontală, însă aceasta este mai agresivă decât cea a modelului actual şi pare mai bine adaptată pentru teren, ceea ce sugerează o schimbare radicală de design.

Pe de altă parte, nu este exclus ca teaserul să prefigureze în realitate lansarea unui model nou derivat din XV care să completeze gama de SUV-uri a producătorului.

Din păcate, Subaru nu a furnizat şi alte informaţii alături de acest teaser, motiv pentru care trebuie să ne înarmăm cu răbdare până la prezentarea oficială.

Via CarPoint


Comentarii (1)

  • De când este Subaru încadrat în segmentul Premium?!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru