Inden Design a creat un kit de tuning pentru Mercedes SL 65 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.04.2009
Inden Design a creat un oponent de marca pentru Mercedes SL 65 AMG Black edition.

Tunerii germani de la Inden Design au creat un pachet de modificari pentru Mercedes SL 65 AMG. Modelul a fost denumit White Angel si beneficiaza de o serie de accesorii high-tech.

Propulsorul V8 supraalimentat a primit un nou soft si o admisie care il face potrivit atat pentru acceleratii extrem de puternice, cat si pentru plimbari fara efort. In urma acestor modificari, motorul V8 al lui SL 65 AMG dezvolta cu 20 CP in plus fata de versiunea standard. Puterea suplimentara il face pe White Angel un competitor serios al lui SL 65 AMG Black Series, in ciuda masei de 1.870 kilograme.

Inden Design SL White Angel a primit bare de protectie noi, alaturi de un set de praguri laterale. Blocurile optice si capota motorului au fost si ele inlocuite. Bara de protectie spate a primit un difuzor de aer din carbon si un sistem de evacuare sport, pentru a putea struni mai bine forta celor 680 CP dezvoltati de propulsorul V8.

Pentru o nota de eleganta, interiorul a fost imbracat integral in piele Alcantara, iar modelul a primit jante de 19 inch.

Jantele din fata au latimea de 10.5 inch si sunt imbracate in anvelope de 255 milimetri latime, pe cand jantele de pe spate au o latime de 11.5 inch si au fost echipate cu anvelope cu o latime de 305 milimetri. Astfel, Inden Design White Angel poate profita din plin de cei 20 CP suplimentari.

Via | Leblogauto

Comentarii (2)

  • scipio
    greseala
    pai din cate stiu eu sl 65 amg are motor W12 bi-turbo.....dvs ati spus ca este W 8......ori este sl65 ori 55
    0 0
  • Crysty
    SL 65 AMG
    Din cate stiu acest motor este V 12 Biturbo ( nu "W" ) si dezvolta 612 CP !
    Deci daca mai primeste 20 CP inseamna ca are 632 CP adica mai e pana la 680.
    Era V8 daca era 55 AMG (turbo) sau 63 AMG (aspirat) !
    SL 65 AMG Black Series dezvolta in jur de 700 CP, cred ca 680 .
    Asteptam un raspuns !
    Va multumim !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru