Infiniti a ieftinit modelele M35 si M45 pe piata din SUA

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.08.2009
Oficialii Infiniti au modificat preturile din SUA ale competitorului japonez al lui BMW Seria 5 si Mercedes-Benz E-Klasse in asteptarea pentru noile M37 si M56.

In timp ce Infiniti a dezvaluit noile modele M, cei care nu mai au rabdare pana cand vor fi lansate versiunile de productie ale noii generatii, mai pot cumpara inca predecesorii existenti pe piata. In Statele Unite Infiniti a publicat pretul versiunii revizuite 2010 a modelelor M35 si M45, predecesoarele noii generatii dezvaluite la Pebble Beach. Cea mai ieftina versiune a lui Infiniti M35 va avea un pret de pornire de 45.800 de dolari, pe cand versiunea cu tractiune integrala a acestui model va pleca de la 47.950 de dolari. Fratele sau mai mare, modelul M56, pleaca de la 52.150 de dolari in versiunea cu tractiune spate, pe cand versiunea cu tractiune integrala a lui M56 are un pret de pornire de 54.650 de dolari.

Infiniti M35 este echipat cu un motor V6 de 303 CP care este cuplat unei transmisii automate cu sapte trepte – in versiunea cu tractiune spate, sau unei transmisii automate cu cinci trepte – in cazul versiunii cu tractiune integrala. Modelul M45 beneficiaza de un motor V8 de 325 CP, si este disponibil doar cu o transmisie automata cu cinci trepte.

Via | Carscoop

Taguri: Europa, Infiniti, M35, M45

Comentarii (2)

  • Etienne
    Mici clarificari
    Daca datele tehnice sunt ale viitorului model M, cel din 2010, de ce in poze apare modelul actual? Iar preturile valabile in SUA sigur nu sunt in euro.
    0 0
  • @Etienne
    Preturile au fost "transformate" in euro pentru a fi mai usor de comparat ( daca doriti ) cu alte modele. Bineinteles ca in Europa nu vor fi aceste preturi, dar le-am transformat in euro pentru ca aceasta este moneda noastra de referinta.

    Cat despre poze, ai dreptate.
    Multumesc pentru sesizare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru