Infiniti ar putea dezvolta propriul GT-R

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.02.2008
Infiniti ar putea da unda verde unei versiuni de lux a supercarului Nissan GT-R.

Esential

500 de cai putere vor dezvolta supercar-urile anuntate de Acura si Lexus.

Succesul de care s-a bucurat Nissan GT-R i-a determinat pe oficialii constructorului japonez sa declare ca se gandesc si la o versiune de lux a supercarului produsa de divizia Infiniti. Shiro Nakamura, seful diviziei globale de design Nissan, a anuntat cu ceva timp in urma ca o solutie pentru extinderea gamei sale de modele ar fi un coupe sau un cabriolet de lux.

Nakamura a revenit de curand asupra declaratiei si a recunoscut ca o versiune GT-R produsa sub brandul Infiniti este o optiune pentru viitor, in acest moment platforma si trenul de rulare fiind deja dezvoltate.

Peter Wilson, dealer Infiniti, a declarat ca o versiune de lux a actualului GT-R este foarte aproape de a primi unda verde, pentru ca, in acest moment, divizia de lux "tinteste trei segmente pentru a-si largi gama de modele: piata MPV-urilor de clasa medie, piata limuzinelor de lux si piata supercar-urilor. De aceea este foarte probabail ca Infiniti sa se gandeasca la un astfel de model, incurajati fiind si de existenta platformei GT-R".

Un alt stimulent pentru Infiniti sunt planurile rivalilor de la Acura si Lexus, care au anuntat deja supercar-uri de 500 de cai putere aflate in curs de dezvoltare.

Comentarii (2)

  • Anonymus
    Renault-Nissan
    Sa nu uitam ca Nissan este in alianta cu Renault, si ca motoare ca de ex 3.5 v6 de pe 350z(sunt dezvoltate impreuna), il putem regasi si pe Renault Laguna, sau Clio v6, asadar, amatorii de 1.9 tdi nu vor mai fi impresionati de masinile astea.
    0 0
  • sebastian
    lasati prostiile
    de ce nu spuneti ca lucratoriii de la dacia au intrat in greva? ca de laudat slava domnului ii laudati cu toate ocaziile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru