Infiniti ar putea produce modelul Essence

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.12.2009
Divizia de lux de la Nissan ar putea crea un model la baza caruia sa fie conceptul Essence. Aceste vesti vin din partea directorului executiv Ben Poore.

Infiniti, divizia de lux de la Nissan, a prezentat lumii intregi conceptul Essence in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. Masina a placut publicului prezent la salonul elvetian prin designul futurist, aceasta fiind special creata pentru a celebra cei 20 de ani de istorie ai brandului.

La scurt timp dupa evenimentul de la Geneva, un oficial Infiniti anunta ca Essence va servi doar ca inspiratie pentru designerii constructorului, viitoarele modele urmand sa preia din liniile prototipului. Intr-o alta declaratie de presa, acordata recent de Ben Poore, directorul executiv Infiniti, acesta spune ca %u201Cpentru moment%u201D Essence este doar o piesa de arta.

Cuvintele folosite de seful japonezilor ne duc cu gandul la un viitor model care sa se bazeze pe conceptul prezentat la Geneva. In ceea ce priveste motorizarea, exista zvonuri conform carora inginerii Infiniti vor utiliza propulsorul V6 de 3.7 litri twin-turbo care impreuna cu motorul electric sa produca 600 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru