Infiniti va lansa un hibrid in Europa in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.08.2009
In doi ani, Europa va putea beneficia de primul hibrid de la Infiniti. Modelul va fi bazat pe noua serie M, care va fi lansata la sfarsitul acestui an.

Japonezii de la Infiniti au anuntat ca vor lansa un hibrid pe piata din Statele Unite ale Americii in decursul anului 2010, si ca acest model va fi disponibil si in Europa un an mai tarziu. Hibridul va face parte din noua gama M, care va fi lansata spre sfarsitul acestui an. Toate modelele Infiniti M vor avea un motor V6 de 3.7 litri, care va echipa chiar si versiunile hibride ale acestui model.

Conceptul primului hibrid de la Infiniti a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, sub forma modelului Essence. Hibridele de la Infiniti, care vor debuta in noua gama M, vor fi echipate cu un motor electric extrem de compact, care este alimentat de baterii Litiu-Ion. Pe langa noul hibrid, Infiniti va lansa si o versiune diesel a gamei M, care va fi introdusa in gama producatorului japonez la scurt timp dupa introducerea noului model.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • magarul electrificat 2%
    in urmatoarele zile titlu mare: Seful Tesla ataca Infinitti Essence: "este doar 2% electric"

    si evident se vor trezi "conosorii" care, printre urlete, vor spune ca nebunul de Musk are dreptate si ca japonezii umbla cu ocaua mica. Pardon, bateria.
    0 1
  • Stelian Opincariu
    Cand aud de Infiniti parca imi vine in cap un after shave ieftin........voua?
    0 3
  • Dragos
    Eu cand aud de Stelian Opincariu, imi vine-n cap un fost CAP-ist cu bautura-n nas dis de dimineata, aberand zilnic ineptii pe automarket in lipsa de altceva, probabil doar ca sa se dea interesant...voua?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru