Înlocuitul semnelor de circulaţie: o farsă de prost gust

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.05.2011
Câţiva locuitori din Bradford s-au gândit să le joace o farsă şoferilor care trec prin zona lor. Aceştia au înlocuit semnul care limita viteza la 30 mph cu unul pe care viteza maximă admisă era 40 mph.

Dacă ne-am dori să realizăm un top al farselor neplăcute pentru şoferi, atunci cu siguranţă înlocuirea semnelor pentru limitarea vitezei s-ar clasa pe podium. Câţiva britanici din Bradford care dispun de un simţ al umorului mult prea dezvoltat au decis să le joace o festă conducătorilor auto care traversează zona Wyke.

Aceştia au înlocuit un semn de circulaţie care limita viteza la 30 mph cu unul care îi informa pe şoferi că limita de viteză maximă admisă de lege este de 40 mph. Cum pe acel tronson de drum erau amplasate şi camere de supraveghere, amenzile pentru depăşirea vitezei legale au început să se înmulţească.

Locuitorii cartierului au declarat că după ce farsorii au schimbat semnele de circulaţie, zona în care erau amplasate camerele poliţiei semăna cu o discotecă. Muncitorii de la Administraţia drumurilor au pus la loc semnul corect, iar inginerii care răspund de siguranţa pe drumurile din Bradford au spus că această glumă este una iresponsabilă.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • aaa?
    daca nu ati fi scris ca e in marea britanie, as fi jurat ca e o gluma proasta romaneasca get beget... chiar, nu cumva aia care au facut-o erau capsunari, muncitori in constructii sau ceva de genul de prin romanica?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru