Interiorul unor avioane de lux, personalizat de designerii BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Divizia americana de design a BMW a personalizat doua modele de avioane de lux Embraer, la care lucreaza inca din 2004. Interiorul a primit o nota mult mai individuala si materiale de calitate.

Esential

100 de unitati Phenom 100 si Phenom 300, personalizate de BMW, au fost produse.

Divizia de design americana a celor de la BMW a incercat sa isi lase amprenta si asupra altor solutii contemporane de mobilitate. De aceasta data nu mai este vorba despre o amabarcatiune ci despre un avion, care a fost supus unui intens proces de personalizare.

Studioul de design bavarez a reusit sa isi lase amprenta pe doua tipuri de avioane produse de brazilienii de la Embraer, specializati in productia de aeronave de lux. Se pare ca membrii echipei de design BMW SUA lucreaza la personalizarea celor doua modele Phenom 100 si Phenom 300 inca din 2004, timp in care mai multe versiuni au fost luate in calcul.

BMW a incercat sa nu transpuna designul sau traditional, regasit pe toate modelele sale, si in interiorul avionului, dar a pastrat o serie de reguli general valabile. Cabinele si cockpit-ul au fost create pentru a oglindi un spirit functional, un design inovativ, o calitate exceptionala si o utilizare excelenta a spatiului pentru pasageri si bagaje.

Clientii care vor apela la propunerile designerilor auto vor putea alege intre sapte combinatii diferite de culoare.

Pana in prezent 100 de avioane personalizate de designerii BMW au fost produse si alte 600 de unitati comandate asteapta tratamentul.

Comentarii (11)

  • da...
    astia de la bmw mai bine si-ar vedea de tractoarele lor decat sa se bage in astfel de proiecte.. avionul e una tractoarele lor e altceva!! mai bine s-ar gandi la o solutie sa creasca vanzarile...ce ia luat inainte si hyundai vad:)))
    4 12
  • @edi80
    de ce nu-ti vezi tu bine de treaba ta?
    3 hyundai i30 vandute valoreaza cat un bmw seria 3
    8 1
  • @edi80
    Esti asa de prost in cat tu compari rahaturile de hyundai cu BMW.Asta spune tot despre tine!!!
    6 3
  • intr-un fel, bmw se intoarce la origini. parintii lu' bmw asta erau niste baieti foarte tari in aviatie.
    8 0
  • Recunoaste ca neputinta ta
    de a detine macar un ursulet amarat, te face sa spui asta! Bmw a inceput cu motoarele de avioane! Au continuat cu motociclete si apoi cu masini! Asa ca BMW este primul care are dreptul sa se bage in treaba asta cu avioanele....urmat de HONDA SI VOLVO.... daca nu stiai, ei inca fac motoare de avion!
    4 0
  • pt cei care nu stiu.......
    bmw dobora recorduri mondiale de altitudine in anii 20' cu motoarele lor de avion.........
    intradevar bmw este cel mai mare motorist din lume cu nu mai stiu cate zeci de nominalizari la best engine iar ca o comparatie cu hyundai pt cel de mai sus si hyundai are un V8(TAU sau TAO) care a castigat cu elko nominalizare la best engine.........
    diferenta este ca bmw are istorie in motoare mai mult decat hyundai in industria auto..........
    4 0
  • o tara de maelisti cu bmw
    cand o sa mearga beduinii prin desert cu bmw atunci sa comentati!! si cei de la top gear au demonstrat cat de slab este un x5 in comparatie cu alte modele!! in romania sunt mai multe bmw pe metru patrat ca in germania dar asta scoate in relief aptitudinea "fina" catre melodiile orientale...marlania,snobismul si prostia!!! felicitari!!
    2 6
  • PT GENIUL EDI 80
    EDI...AI FACE BINE SA FOLOSESTI JUCARIA DIN AVATAR IN INTERES PERSONAL...SPALATE PE DINTI CU EL
    4 0
  • Nu va certati. BMW a inceput cu avioanele dar la motoare, nu la interioare.

    Totusi ar fi un exercitiu bun ca sa ii ajute sa imbunatateasca interioarele care nu sunt nici cele mai atractive din clasa si nici cele mai solide (de fapt le-as pune pe locul 2 in cele mai multe situatii).

    Au ocazia sa practice pentru a ataca locul 1.
    0 0
  • lol
    nu Maka dar daca unii dorm cu un breloc in mana in fiecare seara cu sigla bmw si viseaza sa aiba si ei un bmw si sa asculte manele la maxim pe strada...care mai apoi sa intrebe daca se poate pune pe gaz k il rupe la buzunar.. ce sa faci?asta e romania dar unii nu incearca sa isi depaseasca conditia..nu vezi k la noi sunt mai multe bmw pe metru patrat k in germania. dece oare?sunt saraci germanii si nu-si permit ..noi suntem bogati..avem rate la ele..:)) nu!! pt k ei spre deosebire de noi gandesc!!;)
    0 2
  • BMW
    Si mai zic unii ca BMW nu are idei la interior.,
    Eu cred ca Spaga data de audi pe la toate revistele cu noul A8 isi spune cuvantul.
    Mie de exemplu seria 7 F02 imi place mai mult ca noul A8.
    BMW-ul are un interior mai clasic si mai bine combinat.
    Sa-si tina promotor ideile lor pentru ca fiecare are gustul sau.
    BMW produce cele mai bune motoare din lume si nu-i ajung capul sa faca un torpedou sau niste piele , de tot ne luam de calitate.
    Eu mai repet odata ca AUDI = MARKETING , asa face un producator cand tinde sa creasca sa devanseze BMW si MERCEDES-BENZ.
    DAR BMW si MERCEDES-BENZ nu e cu nimic mai prejos decat audi.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru