Isabelle Huppert va conduce un Dacia Duster la vizita sa în România

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Actriţa franceză Isabelle Huppert va vizita România preţ de trei zile cu ocazia expoziţiei "Femeia cu portrete" şi se va deplasa cu un Dacia Duster pe perioada şederii sale în ţara noastră.

Isabelle Huppert va fi prezentă în România odată cu expoziţia „Femeia cu potrete” şi va fi însoţită la tot pasul de un Dacia Duster. Expoziţia cuprinde 120 de portrete ale actriţei franceze realizate de cei mai mari fotografi ai lumii, care vor fi expuse în perioada 28 mai- 27 iunie 2010. Totodata, actriţa va asista la premiera filmului White Material în România şi se va întâlni cu regizorul Cristian Mungiu pentru a susţine un Masterclass pentru studenţii UNATC Bucureşi.

Actriţa Isabelle Hupper a câştigat un premiu Cesar şi doua premii la Cannes şi este cunoscută pentru rolurile dificile pe care le joacă. Adesea, actriţa a jucat "roluri mai greu de înţeles şi de iubit" şi a potretizat pe ecran femei "în dificultate de a trăi şi de a iubi", incestoase, criminale sau sadomasochiste. De fiecare dată, Isabelle Huppert merge până la capăt cu execuţii de mare precizie. Nu este de mirare că Michael Haneke a ales-o şi pentru ultimul său film, "The Unknown Michael Haneke Project", prevăzut pentru anul 2012.

Celebra actriţă va fi prezenta la vernisajul expoziţiei de fotografie vineri, 28 mai, la Sala Dalles.

Pe parcursul celor trei zile în care va sta în România, Isabelle Huppert se va deplasa într-un Dacia Duster.

Via | Dacia

Comentarii (3)

  • Excomunicatorul
    :)
    Bravo ei.
    10 2
  • you_hooo
    ufff
    Uau, a saracit lumea brusc? Alta reclama gratuita pentru dacia renault; altii...?!! Hai cine s-a mai plimbat cu dacia vreun pensionar din Germania si noi inca nu am aflat...!???
    1 12
  • si iata aici la "you_hooo" un exemplu clar de snobism dus la rang de virtute... aplaudati-l va rog!
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru