Isuzu a creat doua editii speciale ale lui D-Max: Urban Jungle si Extreme Passion

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.10.2009
Isuzu D-Max a primit doua editii speciale, care beneficiaza de un nivel superior al dotarilor si de nuante de culoare speciale.

Japonezii de la Isuzu ofera modelul D-Max in doua editii speciale, care beneficiaza de jante de 18 inch si o noua grila fata. Ambele versiuni sunt echipate cu un motor diesel de 3.0 litri, care dezvolta 163 CP si 360 Nm, cuplat la o transmisie automata cu patru trepte. Cele doua versiuni sunt disponibile in nuantele Alpine White, Zenith blue mica, Highland Green Mica, Royal Gray Metallic si Black Sapphire Mica. In cazul versiunii Urban Jungle, detaliile exterioare sunt vopsite cu lac negru, pe cand versiunea Extreme Passion are detaliile vopsite cu nuante mate.

Isuzu D-Max Urban Jungle este echipat cu scaune Sparco, un sistem de navigatie Pioneer cu conectivitate USB, sistem Bluetooth integrat si camera video pentru marsalier. Versiunea Extreme Passion a lui Isuzu D-Max este disponibila cu aceleasi accesorii si materiale precum Urban Jungle, singura diferenta fiind ca acestea sunt mate in cazul lui Extreme Passion.

Pretul si disponibilitatea celor doua editii speciale ale lui D-Max nu au fost anuntate. Constructorul japonez de automobile a mai lansat editii speciale ale lui D-Max in functie de pietele pe care este oferit acest model.

Ultima piata care a primit o asemenea editie speciala este cea din Australia.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru