Italienii de la Romeo Ferraris au creat un Mercedes C 63 AMG de 540 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Un tuner italian a realizat un kit pentru cel mai puternic C-Klasse din gama Mercedes-Benz: C 63 AMG. Modelul dezvoltă 540 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în patru secunde.

Casa italiană de tuning Romeo Ferraris a realizat un pachet pentru Mercedes-Benz C 63 AMG. Modelul german a primit un sistem de evacuare nou, o suspensie reglabilă şi o unitate ECU reprogramată. Unitatea V8 de 6.2 litri dezvoltă acum 540 CP şi poate să propulseze modelul la o viteză maximă de peste 300 km/h. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 4 secunde, cu 0.5 secunde mai repede decât versiunea standard a acestui model.

Potrivit celor de la Romeo Ferraris, performanţele motorului au fost sporite graţie înlocuirii tuturor garniturilor de la motor cu alte componente de performanţă şi prin proiectarea atentă a sistemului de evacuare. Admisia lui Mercedes-Benz C63 AMG nu a fost modificată în niciun fel, iar cei de la Romeo Ferraris au obţinut o creştere de 83 CP la un motor aspirat. Noile capacităţi îi permit modelului să accelereze de la 0 la 200 km/h în 12.5 secunde.

Modificările estetice sunt marcate de o vopsea lucioasă şi de câteva optimizări aerodinamice. Bara faţă va fi mai aerodinamică şi va integra un set de fante de aer pentru răcirea frânelor.

Jantele din aliaj care vin în echiparea lui C63 AMG au fost înlocuite cu un set pe 18 inch care oferă o masă extrem de redusă, fiecare jantă cântărind doar 10 kg. La nivelul interiorului, cei de la Romeo Ferraris au îmbrăcat volanul în alcantara şi bordul şi feţele de uşi în piele, toate elemente fiind cusute cu aţă de culoare gri.

Via | LeBlogAuto 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru