Iubita presedintelui francez, in reclama Lancia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Carla Bruni, iubita presedintelui francez Nicolas Sarkozy, joaca in ultima reclama Lancia Musa.(VIDEO)

Lancia a dezvaluit faceliftul realizat la modelul Musa odata cu deschiderea Festivalului de Film de la Venetia de anul trecut . Tot din lumea filmului pare desprins si supermodelul de 41 de ani Carla Bruni, actuala iubita si viitoarea sotie a presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Legatura dintre Lancia Musa si Carla Bruni s-a realizat in cadrul unei campanii publicitare, in care viitoarea prima doamna a Frantei promoveaza modelul italian.

Lancia a reusit prin aceasta campanie publicitara probabil cea mai tare lovitura a anului din advertising. Sloganul campaniei Lancia este „noua Musa, limuzina de oras”, dar tot farmecul este dat de prezenta supermodelului italian.

Lovitura data de Lancia este dubla, avand in vedere faptul ca pana acum nicio prima doamna a unui stat nu a promovat vreun produs intr-o campanie publicitara. Chiar daca modelul italian Musa nu este o entitate in materie de succes, prezenta frumoasei Carla Bruni si asocierea ei cu presedintele Frantei reprezinta un succes garantat la capitolul imagine in dreptul celor de la Lancia.

Taguri: Lancia, Musa

Comentarii (8)

  • Maka...
    Pacat...
    de asa design si asa femeie frumoasa.Masina tot nu se va vinde pentru ca este de slaba calitate si intr-o clasa care nu prea are mare cautare.Ca intotdeauna italienii se pricep la frumos si...camm atat.
    0 0
  • mda
    Femeia e frumoasa , dar cred ca e bolnava , saraca........... e skiloada rau.....Oare nu-i da nimik de mincare , nimeni ?M-as oferi eu , sa mai puna macar 5 kg. pe ea .....Masina e cum o stim cu totii...........
    0 0
  • Carla Bruni
    NU mi se pare deloc slaba :) E exact asa cum trebuie... nu mai strambati atat din nas :)
    0 0
  • carla
    sa mor de nu zambeste exact ca fosta lui nevasta! uite ca-i adevarat ca pana la urma cautam ceva comun la fiecare...
    0 0
  • are 40 nu 41 de ani si in plus inca nu e prima doamna a frantei, dar daca ar fi ce ar fi mare lucur ca o prima doamna sa apara intro reclama?
    0 0
  • tare tare
    0 0
  • prudentul
    2 observaţii
    Ultima fotografie pare dintr-un film de horoare groaznică. Numărul de înmatriculare din a doua fotografie (MU 100 SA) e cam misogin dacă-l citeşti...altcumva.
    0 0
  • varza cu carne...
    Reclama slaba, neinspirata, masina e ... varza.Carla Bruni face ce stie ea mai bine, dar degeaba, si e, din cate stiu eu, deja casatorita (deci Prima Doamna).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru