Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Jaguar C-X17 - teaser pentru un crossover concept ce va fi prezentat la Frankfurt

Publicat Luni, 02.09.2013
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0
Jaguar C-X17 - teaser pentru un crossover concept ce va fi prezentat la Frankfurt - Poza 1
Jaguar a prezentat o imagine teaser pentru conceptul C-X17, un crossover ce va fi prezentat oficial publicului luni, 9 septembrie, cu o zi înainte de debutul Salonului Auto de la Frankfurt.

Una dintre vedetele standului Jaguar de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi conceptul C-X17. Producătorul britanic a publicat azi o fotografie teaser din care putem deduce că acest concept anunţă un viitor crossover Jaguar cu caripi evazate şi stopuri inspirate de cele folosite de modeluil F-Type.

Jaguar nu a dat alte detalii, singurul aspect tehnic dezvăluit fiind faptul că acest concept va folosi o platformă modulară din aluminiu. Jaguar a mai lăsat să se înţeleagă că acest tip de arhitectură este extrem de versatil şi poate fi folosit pentru mai multe modele din gama sa. Această platformă se va numi Premium Lightweight Arhitecture (PLA) şi va fi folosită de un viitor model sedan entry-leve şi un crossover.

Conceptul Jaguar C-X17 va fi dezvăluit pe 9 septembrie.

Via worldcarfans


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru