Jaguar va avea în patru ani un rival pentru BMW Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.02.2011
Jaguar lucrează în prezent la un model de segment D, capabil să rivalizeze cu BMW Seria 3. Sedanul nu va mai repeta greşelile strămoşului X-Type.

Succesul de care se bucură berlinele medii de segment premium nu poate fi tratat cu indiferenţă de Jaguar, care speră să revină la forma şi renumele de altă dată. Constructorul britanic ia în calcul posibilitatea de a aduce publicului un urmaş al vechiului X-Type.

În următorii patru ani, Jaguar va lucra cu atenţie la un rival pentru BMW Seria 3, ţinând cont cu sfinţenie de erorile pe care le-a făcut atunci când a gândit X-Type.

Adrian Hallmark, responsabilul brandului britanic, a declarat că "în prezent Jaguar are nevoie de modele noi cu un preţ competitiv. Oamenii noştri de creaţie au pus deja la punct primele linii de design, dar ne aflăm încă în faza embrională a proiectului. Avem nevoie de cel puţin patru ani pentru a vedea finalizarea proiectului şi lansarea modelului pe piaţă", a declarat Hallmark.

Acelaşi oficial a lăsat să se înţeleagă că pentru a putea ţine piept unor nume consacrate din segmentul premium, urmaşul lui Jaguar X-Type trebuie să fie o mostră de eleganţă şi tehnologie, mult mai exclusivistă şi mai rafinată decât adversarii germani. 

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Toti vor rivali pentru BMW, oare de ce ?
    9 2
  • 1. are de partea sa imaginea de marca premium
    2. va trebui derivat in: sedan, break, coupe si cabrio
    3. va avea tata motors/ jaguar tehologia necesara pt a oferi motoare si trenuri de rulare la nivelul bmw, audi, mercedes?
    5 0
  • .marius.
    Imi place atitudinea BMW.
    Nu se vrea a fii concurent pentru nimeni, ci doar sa faca masini atat cat pot ei de bune.
    Multi critica faptul ca Bmw nu are rival pentru R8, sau pentru Mercedes CLC. Nu vad de ce ar fii nevoie de asa ceva.
    2 1
  • @jan
    Nu te entuziasma, e un titlu specific in ultima vreme in presa ieftina online. E o chestie de marketing. Se stie ca BMW are foarte multi fani, unii dintre ei chiar inraiti, dovada numarul de fani pe facebook.
    Unde apar: steaua, barcelona si bmw iese rating, si view-uri
    Intre: "Jaguar va avea în patru ani un rival pentru BMW Seria 3" sau "El e noul pusti minune din Galati! il vrei la steaua?" sau "Cristina Neagu e Messi din handball" eu nu vad nicio diferenta.

    O strategie ieftina si eficienta de a atrage prostimea sa dea click.
    1 2
  • Dan_GRC
    Mai ZZZ, este si marketing, dar toate astea pornesc de la niste realitati, nu poti sa spui ca BMW inseamna doar marketing si atat, cu Barcelona la fel, poate cu Steaua se exagereaza ca traieste doar din amintiri, ceilalti din prezent.Jaguar pt cine sa faca concurent? Pt Mondeo sau Passat?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru