Jeep Compass a primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.12.2010
Americanii de la Jeep i-au aplicat lui Compass un facelift. Modelul a primit partea frontală a lui Grand Cherokee, motorizări noi, suspensii noi şi un interior îmbunătăţit.

Jeep Compass a primit un facelift major la trei ani de la debutul pe piaţă. Modelul arată acum într-un mod similar cu fratele său Patriot şi poartă o asemănare puternică cu noul Grand Cherokee. Mai mult decât atât, partea frontală pare să fie preluată direct de la Grand Cherokee, în itmp ce posteriorul arată uşor diferit. În standard, modelul este oferit cu jante de aliaj uşor de 17 inch, dar clienţii pot comanda şi jante de 18 inch, fie din aluminiu, fie cu aspect cromat.

La nivelul interiorului, modelul este similar cu fratele său Patriot. Mai precis, materialele utilizate sunt de calitate superioară, iar panourile portierelor au suprafeţe mai moi. Cotiera centrală a fost şi ea schimbată, iar volanul include comenzi pentru sistemul audio, cruise control, handsfree şi alte funcţii ale vehiculului. De asemenea, interiorul are un design ceva mai sportiv, fără a pierde din funcţionalitate.

Noul Jeep Compass este oferit alături de două opţiuni de motorizare. Astfel, clienţii pot opta între două motoare pe benzină – unul de 2.0 litri şi 158 CP sau unul de 2.4 litri şi 172 CP.

Pentru moment, cei de la Jeep nu au anunţat motorizările cu care acest model vine în Europa. Printre modificări, Jeep Compass a primit o suspensie modificată, care include arcuri şi amortizoare mai ferme, iar diametrul barei antiruliu de pe puntea spate a fost mărit.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • frumos
    7 2
  • frumoasa masina doar ca jantele alea cromate sunt cam de manelist si parca nu se potrivesc unei asemenea masini!
    5 0
  • Economul.
    Una pe motorină nu aveți?
    La gabaritul și greutatea Jeep-ului Compass se cere urgent un motor pe motorină,doar suntem în UE,nu în SUA unde nu contează prețul carburantului și capacitatea foarte mare a motoarelor.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru